Деси Цонева: Не са ме гонили от „На кафе“ (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Деси Цонева проговори за работата си в „На кафе“ и дали е уволнена

Деси Цонева проговори за работата си в „На кафе“. Само две седмици след като се върна на телевизионния екран като ководеща в предаването тя напусна. Цонева изненада хилядите си последователи в социалните мрежи, обявявайки, че е безработна.

Клюката веднага разнесе, че Деси е била уволнена от „На кафе“ и си е тръгнала със скандал от телевизията. Цонева обаче категорично отрече да е имало пререкания с екипа на предаването, пише „България днес“. А решението да се оттегли било лично нейно. „Никога не е имало скандали. Поддържам чудесни отношения с всички и това ще продължи занапред“, отсече брюнетката.

Причината Деси Цонева да напусне „На кафе“ и вече да е без работа е семейството й. Тя смята за редно да посвети изцяло времето си на най-близките, които са приоритет за нея в момента. „Малкото ми момиченце има нужда от мен. Големият ми син е в по-особена възраст и също има нужда от вниманието ми.

Когато беше много малък, го оставях на грижите на бавачка, за да работя. Сега не мисля по начина, по който тогава, и решавам да се посветя на семейството“, разказва Деси.

Не само децата са причината водещата да се отдаде на домашните задължения. Тя е отговорна и към баба си – легендарната говорителка Анахид Тачева. Деси Цонева е готова да се грижи за нея, когато баба й се прибере в родината. Тя страда от ранна форма на деменция, която е отключила след смъртта на сина й Митко Цонев.

Деси Цонева се посвети на семейството си сн. Инстаграм

Деси Цонева се посвети на семейството си сн. Инстаграм

„Баба ми е болна и се очаква да се върне у нас. Не се знае точно кога ще се случи, но трябва да съм готова да поема голяма част от грижите за нея“, разкрива Деси Цонева за решението си да напусне работа, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар