Хороскоп за 24 септември, четвъртък – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Овен

Днес бъдете особено внимателни с думите и действията си. Има голяма вероятност да бъдете разбрани погрешно и това да предизвика конфликт. Спокойствието и увереността ви, ще бъдат гаранция за успех. Някой ще ви потърси за помощ. Обърнете му нужното внимание.

Телец

Нямате нужда от извинение, за да отделите повече време за себе си. Околните ще ви разберат и ще ви оставят да направите това, което сте си наумили. Отдайте се на почивка и правете това, което ви доставя удоволствие. Ще намерите интересен начин, по който да разнообразите хобито си.

Близнаци

Не сте сигурни какво точно мислите по определени теми, но имате ясна представа какво искате да направите днес. Съставете график и се придържайте към него. Обърнете внимание на приятелите си. Излезте и се забавлявайте – имате нужда от развлечение.

Рак

Ще получите информация, която ще ви накара да се отдъхнете. Няма нужда да се притеснявате за нещо – знаете, че всичко е наред. Фокусирайте се върху задачите си. Ако е възможно, тръгнете по-рано към дома. Обърнете внимание на семейството си – то ще ви помогне да се отпуснете.

Лъв

Не спестявайте важна информация, ако някой ви попита за ваш успех. Ще му е интересно да научи повече, което със сигурност ще ви впечатли. Ще получите интересно предложение. Проучете задълбочено нещата около него и тогава решете какво ще правите.

Дева

Днес погледнете към себе си и си направете равносметка. Не поемайте рискове и не се занимавайте с финансови дела. Ако нещо не се получи, както бихте искали, не влизайте в пререкания, а потърсете помощ. Вълнуваща новина ще направи денят ви интересен, но изчакайте, преди да я споделите.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар