Доналд Тръмп разкри: Не съм фен на Меган Маркъл! (И какво пожела на принц Хари?)

Гласувайте за статията

Доналд Тръмп призна, че не е фен на Меган Маркъл

Доналд Тръмп определено не си пада по Меган Маркъл. Президентът на САЩ заяви, че с херцогинята на Съсекс се „понасят“, но не са си „фенове“. Той допълни още, че не е никак очарован от нейните действия, а на принц Хари пожелава „успех с нея, защото имам чувството, че ще му е нужен“, пише „Дейли мейл“.

Коментарите на Тръмп са направени по на интервю за изданието. Когато е запитан какво мисли за кралската двойка, която се премести в САЩ и в частност за Меган Маркъл, Тръмп призна „Не съм неин фен. Не крия това и вероятно тя е чувала за мнението ми. Но пожелавам много късмет на принц Хари, защото той ще се нуждае от него“, заяви още президентът на САЩ.

Той отказа да коментира агитациите на Меган и Хари, но не скри, че действията на херцогинята не му допадат.

Не толкова любезен бе обаче помощникът на Тръмп. Мениджърът на предизборната му кампания Кори Левандовски даде доста колоритни коментари по повод на двамата. „Те направиха Британия отново велика, когато я напуснаха. Надявам се да направят същото и за нас“, допълни той.

Ударът беше доста болезнен и доста точен — оттеглянето на Меган и Хари даде възможност на Кейт и Уилям да се утвърдят като бъдещи крал и кралица на Англия. Двойката отново започна да си връща доверието в поданиците и да са фаворити на гражданите. Меган и Хари от своя страна започнаха новия си живот в САЩ. Херцогинята се превърна в герой на серия публикации и книги, някои от които писани с нейно знание и дори с нейна помощ като информатор.

Доналд Тръмп призна, че не е фен на Меган Маркъл сн. Уикипедия

Доналд Тръмп призна, че не е фен на Меган Маркъл сн. Уикипедия

Мнозина са убедени, че Меган има и политически амбиции,което многократно бе намекнато и в биографията й. Тя също така е споделяла, че се надява един ден да направи повече за страната си, особено като неин лидер.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар