Принц Хари и Меган Маркъл остават без титли заради изборни агитации в САЩ?

Гласувайте за статията

Принц Хари и Меган Маркъл остават без титли заради изборни агитации в САЩ

Принц Хари и Меган Маркъл са на път да останат без титли, заради политически пристрастия. Двойката заяви, че няма да даде глас на президентските избори тази година, но това не им попречи да водят публични политически агитации. И двамата съпрузи многократно заявиха, че гражданите на САЩ трябва да се откажат от „речта на омразата“ и да гласуват именно срещу онзи кандидат, който проповядва подобни идеи. В техните очи това е Доналд Тръмп.

Действията на двойката обаче са в пряк разрез с основно правило на монархията – членовете на кралското семейство нямат право да изказват политически възгледи или пристрастия. Всъщност, точно обратното – те трябва да са абсолютно дистанцирани и да стоят над тези неща.

Пиърс Морган – един от най-популярните журналисти на Англия, вече призова кралица Елизабет да отнеме титлите и на двамата. А също така официално да ги отлъчи от семейството. От Бъкингамския дворец не се забавиха с отговора си. „Херцозите на Съсекс вече не са действащи и работещи висши членове на кралското семейство. Така че техните действия нямат никаква връзка с короната“. И окончателно отказаха да се занимават със случая, пише „Дейли мейл“.

Кейт и Уилям от своя страна са твърде заети да оправят семейните отношения, за да обръщат внимание на политическите пристрастия на двамата. Действията на Меган обаче започват да будят съмнения. Мнозина са убедени, че след като се убеди, че не може да играе ролята на първа дама в кралския двор, Маркъл е решила да стане първа дама на САЩ.

Отнемат титлите на Меган и Хари заради изборни агитации? сн. Инстаграм

Отнемат титлите на Меган и Хари заради изборни агитации? сн. Инстаграм

А защо не и първата жена — президент в историята на страната. Херцогинята доста умело използва популярността си в този смисъл. А и дори да прави грешки, пак не й пука особено при това. От друга страна, принц Хари сякаш най-после е намерил себе си. И изглежда доволен от новия живот, който си създава в САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар