Дъщерята на Стоянка Мутафова във война с Марта Вачкова

Дъщерята на Стоянка Мутафова във война с Марта Вачкова
5 (100%) 1 vote

Наследницата на Стоянка Мутафова е в обтегнати отношения с Марта Вачкова

Муки Грубешлиева – единствената наследница на Стоянка Мутафова, е във война с Марта Вачкова.

„Кой разреши на Рада, дъщерята на Марта Вачкова, да нарисува Стоянка Мутафова като прасе на корица на книга? И защо няма отговорни за тази гавра с майка ми.“, коментира гневната Муки.

Този въпрос отправя щерката на покойната актриса към авторката на книгата „Стоянка Мутафова – смях и сълзи“ Милена Нейова. Последната жена на дългогодишния шеф на Сатиричния театър Рашко Младенов.

Муки е категорична, че не е дала разрешение на авторката да  публикува книгата за майка й. Марта Вачкова също се оказа замесена в скандала.

Муки е категорична, че този въпрос не е бил обсъден и с покойната й майка, въпреки че е било редно първо да попитат нея.

„Никой не я попита харесва ли я, или не. Когато майка се видя на книгата, попита: „Това аз ли съм, бе?“, и я захвърли разочаровано. За жалост, малко след това си отиде, но няма да простя на никой, който обругава по някакъв начин паметта й“, категорична е щерката на покойната актриса.

Тя допълни, че майка й не е получила нито стотинка за тази книжа, нито е имала договор с издателите.

„Говориха с майка ми, без да й казват, че ще използват разговорите в книга. Стоянка се съгласи само заради Рашко Младенов, който сега живее с авторката Милена Нейова“, споделя още Грубешлиева.

Муки и Вачкова имат разногласия не само за корицата на злополучната книга. Грубешлиева не може да преглътне факта, че Вачкова нарече „кал“ книгата й „Добър вечер, столетие мое“, която тя посвети на майка си. Марта Вачкова нарече глава от книгата на Муки – „кал по паметта на нейния баща“. В нея щерката на Стояна споделя за момиче, което е издъхнало в леглото на Григор Вачков. Единствено Стоянка Мутафова го защитила, когато всички го наричали убиец, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар