Ралица Паскалева чукна 31 в палата на родителите си! (още подробности) Преглеждания: 11004

Родителите на Ралица Паскалева са заможни хора
0
5/5 - (1 vote)

Ралица Паскалева е от доста богато семейство!

Актрисата Ралица Паскалева може да се похвали със стандарт на живот, непостижим за повечето й колеги. За 31-ия си рожден ден водещата на „Игри на волята” показа луксозната къща с огромна градина и басейн на родителите й.

Ралица Паскалева
Родителите на Ралица Паскалева са заможни хора

Баща й е известен предприемач в Русе. Красимир Паскалев е строителен инженер, чиято фирма санира ударно в крайдунавския град. Майка й Даниела пък върти сватбена агенция и компания за кетъринг, която се погрижи за празника на Паскалева, който тя показа в социалните мрежи.

Доктор Стилянова от „Откраднат живот” бе изненадана с романтичен пикник в градината от волейболиста Теодор Салпаров, баща на детето й.

Освен приказната градина с невероятни екзотични растения, в която се събраха приятели и роднини, Паскалева показа и басейна, над който пусна летящи фенери в компанията на любимия си.

Имението е скрито зад висока врата, в която обитателите му да се веселят на воля. Сред акцентите на празника на водещата бяха още горящи свещички, отразяващи възрастта й и наргиле.

„Беше магично, красиво, вкусно…“ – с тези думи Ралица Паскалева описа рождения си ден, като допълни, че е чувствала любов, „идваща от близко и далеч, под всякаква форма“.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.