Деси Цонева напусна „На кафе“! (ето коя е причината за решението й)

Деси Цонева напусна „На кафе“! (ето коя е причината за решението й)
4 (80%) 5 votes

Деси Цонева не иска повече да работи при Гала!

Най-неочаквано в предаването „На кафе“ се отпуши нова рокада. Новият му сезон започна преди две седмици и екипът, с който Гала ще работи бе обявен. Но с днешна дата става ясно, че топ репортерката им Деси Цонева е напуснала по собствено желание.

Деси Цонева

Деси Цонева напусна предаването на Гала

Цели два сезона тя беше част от продукцията и дори след като роди второто си дете побърза да се върне на работа. Затова оттеглянето й е повече от съмнително.

„Няма драма. Нищо интересно. Искам да си гледам семейството“, заяви дъщерята на Димитър Цонев. Брюнетката в момента е на почивка на гръцкия остров Миконос с мъжа си, откъдето споделя десетки снимки и видеа.

Тя сподели, че скоро очаква баба й Анахид Тачева да се прибере от Щатите и свободното време й е кът. Легендарната говорителка на БНТ има деменция, която получава следствие на смъртта на сина си Димитър.

„Баба ми Анахид, за съжаление, не е толкова добре, колкото бихме искали всички. Искам да отделям повече време за нея“, разаказа още Деси.

Оттеглянето на Цонева от „На кафе“ предизвика въпроси какво точно се е случило. За мнозино е странно, че в началото на сезона тя предприема такава крачка.

Още повече, че тя беше един от най-добрите кадри на обедното предаване. Това е трета рокада в блока на Нова телевизия, който започна сезона си без Ева Веселинова и Илиян Любомиров.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар