Горещо разкритие за кралската фамилия на Великобритания

Гласувайте за статията

Падна още една мистерия

Изплува горещо разкритие за кралската фамилия на Великобритания.

Експерти предоставиха много интересна информация за принц Хари, Меган Маркъл, принц Уилям и Кейт Мидълтън.

Падна поредно разкритие за кралската фамилия на Великобритания, която несъмнемо е сред най-коментираните в света, предава „Дарик“.

Великобритания

Падна още една мистерия

Мистерията и тайните около членовете на британската корона непрекъснато се разплитат и падат. С всеки изминал ден хората сякаш стават все по-любопитни какво точно се случва с живота на роялите.

В последните дни експерти решиха да разкрият още един любопитен детайл от живота на принц Уилям, Кейт Мидълтън, принц Чарлз, принц Хари и Меган Маркъл.
Членовете на британското кралско семейство са имали достъп до най-добрите университети в света. Това най-вероятно е ясно на всеки. Ето обаче какво точно са си избрали да учат те и какво образование и степен все пак са придобили:

Принц Уилям
Първоначално принц Уилям учи „История на изкуството“ в университета „Сейнт Андрюс“. В последствие той сменя специалността с „География“ в Шотландия. Точно там започва да се среща с Кейт Мидълтън.

Кейт Мидълтън
Мидълтън също е учила в „Сейнт Андрюс“ със специалност „История на изкуството“. След като започва връзка с принц Уилям, тя вижда, че тази специалност не му харесва. Успява обачеда го убеди да не спира образованието си, а да запише „География“.

Принц Чарлз
Най-големият син на кралица Елизабет Втора е първия престолонаследник, който завършва Кеймбриджкия университет. Той е учил археология и антропология, а след това история. Прекарва и един семестър в Уелс, където изучава уелски език и история. През 1970 г. се дипломира като бакалавър по изкуствата.

Принц Хари
Братът на принц Уилям няма университетска диплома, но е завършил десетмесечно обучение за офицери в Кралската военна академия „Сандхърст“.

Меган Маркъл
Съпругата на принц Хари е учила в Северозападния университет в Америка, където е изучавала Комуникации. По-късно получава двойна диплома от магистратура по Театър и Международни науки, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар