Скандални разкрития за брака на принц Чарлз и принцеса Даяна

Гласувайте за статията

Даяна така и не успя да получи своя втори шанс

Скандални разкрития за брака на принц Чарлз и принцеса Даяна видяха бял свят.

Бракът на принц Чарлз и принцеса Даяна в никакъв случай не може да бъде определен като „лесен“.

принц Чарлз

Даяна така и не успя да получи своя втори шанс

Последните разкрития обаче хвърлят светлина върху техните отношения от нов ъгъл, пише kliuki.net. Досега принцесата винаги е описвана като твърде крехка и дори психически нестабилна, за да понесе товара на отговорностите си.

Оказва се, че с почти същия емоционален товар е притиснат и принц Чарлз. И именно това е довело до жестоки скандали между двамата, които накрая приключили с развод.
Заради проблемното си детство и обърканите си отношения с баща си – принц Филип, принц Чарлз преживява абсолютен емоционален кошмар.

По време на брака си с принцеса Даяна, когато принцът побеснеел, следвал страхотен скандал. Съпругата му била замервана с различни предмети. Разкритията прави Ингрид Сюард в нова книга, посветена на принц Филип и връзката с децата му.

По думите й, отчужденото и твърде сурово отношение, което херцогът на Единбург показва към сина си, е една от причините Чарлз и Даяна да преживеят такъв провал в брака си. Единственото, което Чарлз е научил за любовта от родителите си, е как да се ръкува, споделя с огорчение принцесата веднъж.

Тя не коментира страховитите им скандали, при които принцът я замерва многократно с предмети. Още повече, че самата тя извършва някои простъпки, които далеч не са смятани за нормални, пише „Дейли мейл“.

„Принц Чарлз беше срамежливо дете, което имаше твърде суров баща и прекалено заета майка. Нищо чудно, че от малък са го възпитавали да сдържа емоциите си. Това му попречи да разбере чувствителността на Даяна и нейната крехкост. По времето, когато двамата започнаха да си дават сметка за грешките си и може би да си ги прощават, вече беше късно.
Бяха натрупали твърде много огорчение един към друг и предпочетоха да се разведат“, казват близки до двамата.

Принц Чарлз все пак получи втори шанс с любовта на живота си – Камила Паркър. Даяна не успя – загина едва на 37 години във Франция, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар