Везни

Някой на работното място създава напрежение, с което вие ще трябва да се справите. Внимавайте на кого се доверявате – ще се опитат да ви въвлекат в интриги. Фокусирайте се върху задачите си и тяхното изпълнение. Ако е възможно, тръгнете по-рано от работа и се отдайте на почивка.

 Скорпион Очаква ви напрегнат ден. Забелязвате детайлите, но мислите прекалено много за тях. Това ви кара да прибързвате със заключенията и да взимате спонтанни решения. Забавете темпото, вероятността да сгрешите ще е голяма. Ако имате нужда, поговорете с някой близък. Стрелец Знаете, че днес ще имате повече свободно време и се колебаете в това, как да го запълните. Опитайте да сте максимално продуктивни и да подредите приоритетите си. Не се преуморявайте. Отделете достатъчно време за почивка. Неочаквано обаждане ще подобри настроението ви. Козирог Ако около вас възникват конфликти, не се включвайте в тях. Нямате нужда от тази негативност, а имате и недовършени задачи, които са по-важни от това. Ще срещнете затруднение, но бързо се ще се справите с него. Излезте с приятели и се забавлявайте – ще имате нужда от разтоварване.
Хороскоп за 23 септември, сряда - от Везни до РибиВодолей Днес ще работите в екип и ще се чувствате много добре. Ще получите похвали за организираността и креативността си. Подредете ангажиментите си така, че да приключите навреме. Захваналите сте се с ново занимание и ви трябва повече време за него. Риби Днес интуицитията няма да ви подведе, така че й се доверете. Очакват ви интересни предложения, но не бързайте да ги приемате. Бъдете внимателни с парите. Имате покана за вълнуващо събитие, но се колебаете дали да отидете. Денят е идеален за нови запознанства.

  Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.