Хороскоп за 23 септември, сряда – от Овен до Дева

Гласувайте за статията

Овен
Не позволявайте на емоциите да определят поведението ви. Обръщайте повече внимание на съветите на околните. Те ще забележат неща, които на вас ви убягват. Вслушвайте се в думите им и избягвайте конфликти – запазете обстановката колкото може по-спокойна.
Телец
Ще имате неразбирателство с някой колега. Преди да дадете вашата гледна точка, направете добро проучване по темата на спора, за да сте по-аргументирани. Не влизайте в излишни пререкания. Умората няма да ви се отрази добе на самочувствието и здравето ви.
Близнаци
Днес вършете само текущата си работа и не се поддавайте на желанието си да експериментирате. Не давайте пари назаем, защото няма да ви ги върнат. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания. Оставете време и за себе си и обмислите някои идеи.
Рак
Днес правете това, което ви е приятно. Ще придобиете увереността, която винаги сте искали да имате. Нещо малко и неочаквано ще ви вдъхнови. Чувствате се сигурни във възможностите си. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси. Грижете се за спокойствието си.
Лъв
Напоследък премълчавате много от нещата, които околните си мислят, че не сте забелязали. Днес нещо ще прекрачи границата на търпимостта ви. Говорете спокойно и избягвайте конфликти. Отстоявайте позицията си. Среща с приятели ще ви откъсне от неприятните мисли.
Дева
Не допускайте настроенито ви да определя поведението ви. Опитайте днес да сте с хора, които имат повече опит от вас. Те ще ви дадат добри съвети в работата. Покана за среща от стар приятел ще обърка плановете ви за вечерта. Ще получите интересна новина.

 

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар