Христо Сираков си тръгна огорчен от този свят

Христо Сираков си тръгна огорчен от този свят
5 (100%) 1 vote

Христо Сираков напусна този свят с голямо огорчение в душата

Бизнесменът Христо Сираков си тръгна огорчен от този свят. Причината за огорчението му е грозният скандал, в който бе забъркан два месеца преди смъртта си.

В разгара на лятото репортер на ПИК се свърза с бизнесмена по повод появилите се в медиите твърдения, че той е доставял момичета на укриващия се в Дубай Васил Божков.

От думите му стана ясно, че той е огорчен от факта, че заради контактите му с много красиви жени, се намират хора, които да петнят името му.

Ицо Стоте Манекенки заяви, че през живота си се е виждал няколко пъти с Васил Божков, засичали са се в нощни заведения. Той добави, че двамата единствено са си разменяли поздрави и никога не е контактувал нито с него, нито с хора от обкръжението му.

В последното си интервю покойният вече бизнесмен заяви, че дори няма телефонния номер на Божков.

„Който иска да докаже противното, нека заповяда!“, добави още Сираков.

Преди 3 години той даде откровено интервю, в което разкри, че два пъти е бил на крачка от смъртта заради втората си най-голяма страст сред жените – яхтите. Инцидентите се случили в Италия.

Бизнесменът сподели и коя жена е най-голямата му любов. Той заяви, че от всички жени в живота си, най-много обича своята дъщеря Анна-Мария, пише ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар