Нона Йотова рекордьор по селфита от Парламента (Депутатката отвя и плеймейтките – Снимки) Преглеждания: 3437

0
Оценете този post

Депутатката от БСП се снима повече на работното си място, отколкото да взема думата от трибуната

Нона Йотова е на крачка от това да задмине плевймейтките със суета. Тя снима толкова много селфита в Народното събрание и си публикува в социалната мрежа като силиконовите кифли само дето го прави в работно време.

Нона Йотова отвя плеймейтките със суета
Снимка: ПИК

Социалистката, която е избрана да кове закони за баровска  баровска заплата вместо да го прави предпочита да разхожда скъпарските си дрехи и се снима с тях. Все едно е на модно дефиле.

От многото фотоси се вижда, че Йотова, която е любимка на ново избраната стара шефка на БСП Корнелия Нинова е почитател на екстравагантни костюми и тежкия грим, с които ходи на работа и не прави нищо друго освен да си показва дрехите. Дори съпартийците й не помнят от кога не се е изказвала и коментират, че само два пъти са я виждали на трибуната и някоко пъти в комисиите.

Снимка: ПИК

Бдителни граждани, гласували за актрисата  се питат защо мадам Йотова не си остана на сцената, там да си играе театрото, а се кандидатира за депутат. Като основното й занимание е да троши народните пари за баровски тоалети, а да няма и грам свършена работа, пише pik.bg.

Вижте само малка част снимките, които си нащрака шармантната блондинка и то само за няколко  месеца.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.