Ивайло Захариев предложи брак на Станислава!

Чаровникът Ивайло Захариев изненада новата си половинка Станислава с годежен пръстен. Преди две вечери след края на представлението "Поручик Бенц" в добричкото село Пчеларово Захариев падна на колене пред блондинката и с думите: [caption id="attachment_642590" align="aligncenter" width="300"]Ивайло Захариев Актьорът Ивайло Захариев ще се жени за Станислава[/caption]

"Стаси, ще се омъжиш ли за мен?". Отговорът е "Да!". Щастливият момент е документиран със снимки, от които личи щастието в очите на младоженците.

"Предложението за брак последва, след като съм го обмислил добре. Това е много важно решение и съм абсолютно сигурен в него. Чувствам се много щастлив с жената до себе си и затова й предложих" - сподели Ивайло пред вестник "България Днес" часове след годежа си. "Не знаех, че новината ще се разпространи толкова бързо. Ние имахме представление в частен имот и нямах идея, че някой ще ни снима. Исках да е личен и специален момент" - допълва още звездата от "Под прикритие". Който държи да запази по-голямата част от личните събития в живота му тайна. Връзката между Захариев и Станислава датира отпреди около година. Двамата първоначално са само приятели, а любовта им пламва, след като Ивайло се разделя окончателно с вече бившата си съпруга Миряна. Един в друг актьорът и блондинката виждат сродната си душа и нещата между тях бързо стават сериозни. Дълго време Ивайло не признаваше за новата любов, докато това лято не обяви публично връзката им. Това бе моментът, когато Марто от "Под прикритие" призна за любовта. Захариев и Стани живеят под един покрив, имат редица общи интереси и се радват на пълна хармония в отношенията си. И за двамата годеници това ще е втори брак. От първите си връзки имат общо три деца - двете момченца на Захариев и момиченце на Станислава. Малчуганите се познават и отдавна са се приели като голямо и сплотено семейство. Годежът между Захариев и новата му изгора е естествено продължение на любовната им идилия, пише  България Днес. При Ивайло успехът в любовта и работата вървят ръка за ръка. Захариев вече репетира за новата си роля в постановката "Пеперуди, пеперуди", която ще представят в Нов театър - НДК в края на октомври. За ролята си Ивайло казва, че е сред най-изненадващите, които е играл досега. За Захариев и любимата му е още рано да мислят за дата за сватба, а според хора от приятелския им кръг двамата ще се врекат във вярност в тесен кръг, без много показност и пищни тържества. За Ивайло и избраницата му е най-важно любовта им да е чиста и да живее вечно в сърцата им.