Тони Стораро обеща да направи курбан за оздравяването си!

Тони Стораро тъкмо пребори коронавируса и нова негативна ситуация наруши спокойствието му. Човекът Глас, който прекара няколко дни в МБАЛ-Шумен, заради усложнения след заразяването с Ковид-19, изрази възмущението си от слуховете, че се е преструвал на заразен. [caption id="attachment_642586" align="aligncenter" width="300"]Тони Стораро Тони Стораро ще даде курбан от благодарност[/caption]

Съмненията се появили след премиерата на новата му песен „Ах, каква жена си”. Тони, който вече успокои колеги и почитатели, че е стабилен и няма температура, обори слуховете в Инстаграм профила си.

В социалната мрежа певецът детайлно разясни подробностите за представянето на хита си и подчерта, че като „дълбоко вярващ човек”, не би си позволил да спекулира със здравето си. „Обидно ми е, че с това мое действие дадох повод на някои хора да смятат, че някой ми е платил, за да се правя на болен. Със здравето шега не бива и аз, като дълбоко вярващ човек, никога не бих си позволил да постъпя така. На всички, които вярват в конспирации, искам да им пожелая да бъдат здрави и да не изпадат в моята ситуация”, сподели Тони. Певецът, който е активен изпълнител, свикнал всяка вечер да е по заведенията сред хората и да пуска нови песни, изтъкна, че периодът от март до сега се оказал изключително труден. Изолацията, която „постави” всички вкъщи, попречи на продуктивността, с която Тони е свикнал. Не записвал нови песни, не снимал клипове. „Веднага щом ни разрешиха да работим, записах песента „Ах, каква жена си” и заснех видео към нея, започнах да ходя по участия. И тогава вирусът ме хвана и пак замразихме всичко. Още в първия ден, когато наистина смея да кажа, че се чувствам по-добре, реших да пусна подготвения проект - заради себе си и заради всички хора, които са зажаднели за моята музика”, сподели певецът. Песента има емоционална стойност за хитовия изпълнител. „Ах, каква жена си” е подарък за Стораро от гръцката звезда Василис Карас, с когото са близки приятели. Музиката е на Василис, а текстът е на Петя Радева и Мариета Ангелова.

За жалост, недоброжелатели се усъмниха, че може да спекулира с Ковид-19, въпреки че Тони дори сподели преди дни снимка от болницата, за която позира с две дами от екипа, който се е грижил за него.

„Благодаря на всички лекари, медицински сестри, санитари, които се грижеха за мен през последните две седмици и най-вече на началник инфекциозно отделение в МБАЛ-Шумен, д-р Костова, и на д-р Загоричев, който ме прие веднага след като ме диагностицираха с Ковид-19! Благодаря на всички, които се интересуваха за състоянието ми и отправяха своите молитви, за да премина по-леко през това изпитание. Вече се чувствам по-добре и от първо лице мога да ви посъветвам: ако усетите неразположение или някой от симптомите на вируса, по-добре не чакайте като мен, а отидете веднага да си направите PCR тест”, сподели Тони. Както вестник „Уикенд” писа, той се заразил на сватба, на която бил поканен да пее. Дни след това се почувствал зле. Когато отишъл за изследване в болницата в Шумен, доктора му прегледал белите дробове и възкликнал: „Леле, леле!”, след което разпоредил веднага да го хоспитализират. „Като видях реакцията му, много се уплаших. Вдигнах кръвно 180 и трябваше да ме упокояват с инжекции. В първите часове мислех, че ще умра, много се бях уплашил”, признава Стораро.

Певецът се зарича всяка година да прави курбан на датата, на която докторите са обявили, че вече е излекуван.