Мария Игнатова в ефир: Не Рачков, а Ивайло е голямата ми любов! (виж тук)

Гласувайте за статията

Мария Игнатова разтърси ефира с това, което призна!

Последен пирон в ковчега на връзката си с Димитър Рачков заби Мария Игнатова. Не комикът е голямата любов на живота й, а Ивайло Цветков – Нойзи, призна самата тя.

Мария Игнатова

Мария Игнатова направи неочаквано признание в ефир

До пикантното признание се стигна още в първото предаване на обновеното шоу „Папараци“, което вече носи и подзаглавието „Ново 20“.

С чувство за хумор Мария представи първия си гост в шоуто. Тя го нарече „един от най-ниските хора в българския шоубизнес“ и после го представи с думите: „Това е моят шеф Андрей Арнаудов“.

Двамата играеха своеобразен пинг-понг и си подхвърляха въпроси. Първите няколко въпроса бяха тривиални – за детските години и спомените, но изведнъж дойде темата за любовта.

„Коя е голямата ти любов“, попита Мария Игнатова. И за секунда погледна камерата с хладна изненада, сякаш искаше да каже нещо на сценаристите.

Андрей обясни, че не вярва в идеята за една-единствена голяма любов, но е щастлив, че намерил любовта в лицето на сегашното си половинка, пише вестник „България Днес“.

Когато той попита Марчето за нейната голяма любов настъпи неуместна пауза в студиото. Опитващата се да играе ролята на непукист Игнатова се издаде, че темата силно я смущава и е в жестока дилема.

Личеше си, че не иска да отговаря на този въпрос, но накрая само промълви след опит за усмивка „Ивайло“. Последва още по-конфузна пауза , защото Арнаудов очакваше да чуе името на Димитър Рачков.

След като остана със зяпнала уста продуцентът се окопити и започна да гадае: „Ивайло е… български цар“, правеше се на ударен той. „Не ставай нахален!“, сряза го Мария.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар