Голяма трагедия разтърси семейството на Силвестър Сталоун

Гласувайте за статията

Жаклин има три деца и всички те са известни личности

Голяма трагедия застигна семейството на холивудския актьор Силвестър Сталоун.

98-годишната майка на Силвестър Сталоун си отиде от този свят. Близки до семейството на звездата, твърдят, че Жаклин е починала от естествена смърт.

Силвестър Столоун

Жаклин има три деца и всички те са известни личности

Тя има три деца и всички стават известни: Силвестър Сталоун, музикантът Франк Сталоун и актрисата Тони Д’Алто. Жаклин се развежда с бащата на Силвестър през 1957 г. След развода си в продължение на няколко години живее с Антъни Филити. През 1998 г. тя се омъжва за Стивън Ливайн, с когото живее щастливо до смъртта си.

междувременно стана ясно, че светът на киното е изгубил и актьора Майкъл Лонсдейл. Той почина на 89 г. в дома си в Париж, съобщи АФП.

По време на кариерата си, продължила повече от 60 години, Майкъл Лонсдейл е изпълнил повече от 200 роли в киното, театъра и телевизията, допълва БТА.

Миналата година той участва в късометражния филм за Парижката опера „Дега и аз“, а през 2015 г. в „Първите от последните“. Участва също в „За хората и боговете“, „Мюнхен“, „Ронин“, „Името на розата“, Муунрейкър“, „Денят на Чакала“.

Майкъл Лонсдейл е роден в Париж на 24 май 1931 г. Баща му е британски офицер, а майка му е французойка. Израства в Лондон, след това живее в Мароко. В Париж се връща през 1947 г. Любопитното е, че на сцената се качва без предварителна подготовка, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар