Меган и Хари се уредиха! Преглеждания: 665

Съпрузите си договориха специални условия
0
Оценете този post

Съпрузите си договориха специални условия

Херцозите на Съсекс – Меган и Хари, успяха да се уредят. Двойката постигна сериозен напредък, договаряйки специални условия за работа. Припомняме, че семейството напуснаха кралския двор през месец март.

Хари
Съпрузите си договориха специални условия

Двамата най-накрая постигнаха целта си и станаха финансово независими. В добавка към това, те върнаха всички пари, с които беше реновирана къщата им във Великобритания.
По този начин двойката вече не е длъжник нито на кралицата, нито на народа.

Хари и Меган могат да се похвалят, че бързо си намериха работа, която със сигурност ще покрие разходите им.
Те подписаха договор с ораторска агенция, която да им осигурява участия на събития и конференции. За това те ще получават доста солидна сума.

Двамата също така сключиха и сделка за милиони долари с гиганта „Netflix“, с който ще правят документални филми и анимации. И докато условията по съюза между стрийминг платформата и херцозите все още не са известни, то тези с ораторската агенция излязоха наяве.

Двойката подписа договор с компанията „Harry Walker“, която може да се похвали с известни клиенти като семействата Обама и Клинтън, както и Опра Уинфри.
В сряда бяха публикувани и някои от условията, които Меган и Хари са поставили преди да сключат сделката, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.