Горещото признание на Мария Игнатова довърши Димитър Рачков

Гласувайте за статията

Този път го уцели направо в десетката

При все, че вече са разделени от доста време Мария Игнатова и Димитър Рачков продължават да бъдат свързвани един с друг в публичното пространство.

Този път обаче, блондинката призна нещо, от което на тв водещия със сигурност не му е станало много приятно.

Мария Игнатова

Този път го уцели направо в десетката

В първия си ефир като водеща на „Папараци – ново 20“, Мария Игнатова направи неочаквано и доста култово признание за личния си живот. Мнозина посочиха, че не е правила подобно признание отдавна.

Изкусителната блондинка призна, че голямата й любов е Ивайло Цветков Нойзи. Двамата с него направиха всичко възможно в последните месеци да скрият връзката си, но не особено успешно. В първото издание на предаването Мария Игнатова интервюира продуцентът Андрей Арнаудов, на когото нямаше как да не сподели тази интимна подробност.

„Коя е най-голямата ти любов?“, попита я Андрей, а тя отвърна – „Ивайло“. На опитите на Андрей да разбере кой Ивайло, водещата се запъна: „Не ставай нагъл“.
Разбира се, отдавна е ясно, че става въпрос за Нойзи. Той нашумя през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист“.

Освен всичко друго, блондинката направи и още едно любопитно признание – че е била девствена до 23-тата си година, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар