Ивайло Захариев хвърли всички в шаш (СНИМКИ)

0

Актьорът обмислял от няколко дни как точно да го направи

Актьорът Ивайло Захариев успя да хвърли всички в шаш с това, което направи.

Той предизвика масово вълнение, след като клекна и предложи брак на новата си любов Станислава.

За да е вълнението пълно обаче, Ивайло Захариев избра да го направи не къде да е, а от сцената. Това се случи след края на представлението „Поручик Бенц“ в Пчеларево.

Ивайло Захариев
Актьорът обмислял от няколко дни как точно да го направи

Чаровният артист, който лети на крилете на любовта от известно време насам, сподели красивия момент с колегите си Йоана Буковска и Любомир Ковачев и погледите на публиката в Дома на маестра Петкова.

Оказва се, че Ивайло Захариев е обмислял как точно да предложи на приятелката си от няколко дни насам. В крайна сметка избрал именно добруджанското село, за да пренесе цялата емоция от сцената директно в душата на изгората си.

Колежката му Йоана Буковска била наясно с плана и накрая поканила на сцената момичето, което се грижи за гардероба на трупата – Станислава Славчева. Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене и я попитал: „Стаси, ще се омъжиш ли за мен?“, пише Dobrudjabg.

И за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло има две момчета от предишната си връзка, а Станислава – едно момиче. Децата вече са приятели и споделят заедно семейните почивки, пише show.blitz.bg.


Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.