Хороскоп за 22 септември, вторник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Везни

Ако се наложи да вземете решение днес, доверете се на интуицията си. Денят ви ще е продуктивен, което ще ви измори, но и ще се чувствате удовлетворени. Отделете време само за почивка. Насладете се на хобито си и правете това, което вие искате – не е нужно да се съобразявате с други хора.

Скорпион

Отношението на някои колеги може да развали настроението ви, но за ваше съжаление трябва да се съобразите с тях. Фокусирайте се върху работата си и се опитайте да се разсеете от негативните мисли. Ще ви хрумнат някои идеи. Запишете ги, за да не ги забравите.

Стрелец

Имате нужда да споделите мислите си с някого. Колкото повече ги задържате в себе си, толкова повече проблеми се създават. Кажете всичко, което мислите. Заедно ще намерите решение на проблема и ще се сближите още повече. Отделете време само за почивка.

Козирог

Добре е днес да се придържате към това, което знаете. Избягвайте взимането на спонтанни решения или поемането на неочаквани рискове. Някой ще ви предложи нещо интересно, но не давайте окончателен отговор веднага. Отделете време да помислете по-внимателно.

Водолей

Докато хората около вас ще са объркани, вие ще знаете какво трябва да бъде направено, за да се справите със ситуацията. Доверете се на инстинкта си – той няма да ви подведе. Някой влиятелен човек ще забележи работата ви и ще получите интересно предложение.

Риби

Днес ще се чувствате добре, ако сте спокойни. Бягайте от конфликти и от натоварваща негативно среда. Стресът няма да ви се отрази добре, така се обградете с позитивни хора. Намерете време за нещата, които ви забавляват. Така ще си починете най-добре. Някой ще ви потърси за помощ.

 

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар