Хороскоп за 22 септември, вторник – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван в „Марица“

Овен

Днес се доверете на инстинкта си. Денят не е подходящ за пътуване, са сключване на сделки и за финансови дела. Рисковано е взимате или давате пари назаем. Заложете на това, което можете и знаете. Грижете се за спокойствието си и си осигурете достатъчно време за добра почивка.

Телец

Предпочитате да останете насаме днес. Не се чувствайте виновни, ако не обръщате внимание на близките си днес – те ще проявят разбиране и ще ви оставят. Обмислете някои бъдещи планове и идеи. Насладете се на хобито си – то ще ви помогне да се отърсите от неприятното настроение.

Близнаци

Днес бъдете внимателни с думите си. Не се притеснявайте да бъдете искрени – кажете това, което мислите, но по деликатен начин. Хората около вас много повече ще оценят обективността, отколкото прикриването й. Ще проведете интересен разговор, който ще ви посочи ново поле за изява.

Рак

Добре е днес да забавите темпото и да се огледате спокойно. Обръщайте внимание на детайлите и бъдете по-прецизни при изпълнението на задачите си. Не пренасяйте у дома недоволството си. Някой близък ще има нужда от помощта ви. Отделете му необходимото време.

Лъв

Напоследък пренебрегвате емоциите си и се фокусирате изцяло върху работата си. Добре е днес да направите обратното – имате нужда от време за себе си, за да обмислите някои неща. Ще получите дългоочакван доход, но не бързайте да го харчите. В близките дни ви очаква голям разход.

Дева

Обърнете повече внимание на приятелите си. Имате чувството, че сте заседнали на едно място, което може да е знак, че сте изморени и имате нужда от развлечение. Излезте и се забавлявайте. Предстои ви интересно запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство.

Хороскоп за останалите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар