Приятелката на Брад Пит пак вбеси Анджелина (Прави се на дружка с Дженифър Анистън)

Гласувайте за статията

Приятелката на Брад Пит дразни Анджелина

Приятелката на Брад Пит определено не пропуска възможност да подразни Анджелина. Никол Потуралски отново демонстрира страхотна фигура в социалните мрежи и широка усмивка, за радост на фенове и папараци. Но по-интересното за всички бе, че тя упорито се опитва да се сприятели с Дженифър Анистън. И демонстрира доста открито интереса си към бившата съпруга на настоящия си любим.

Никол не изглежда никак притеснена от флирта между Дженифър и Брад във Fast Times в Ridgemont High. Двамата изпълниха една доста разгорещена сцена в онлайн подкаст, който бе с благотворителна насоченост и в помощ на семействата пострадали от коронавируса.

В сцената Брад и Дженифър играят влюбени, които изживяват неловък момент на интимност, завършил по неочакван начин. И въпреки че феновете отново изпаднаха в еуфория, че двамата са се събрали, Никол не изглежда никак смутена от този факт.

Дни след общата им изява, Никол показа уникална фигура и се заигра с телефона пред огледалото. Тя дори оголи корема си, за да покаже на всички, че е без конкуренция за сърцето на Брад. И то след като хареса изявата му с Дженифър Анистън.

Последното без съмнение доста е подразнило Анджелина Джоли. Напоследък Никол се забавляваше да вбесява втората съпруга на актьора, като я копираше или пускаше многозначителни постове.

Сега обаче подражава на Анистън и това се вижда не само в жестовете й, но и в променения й външен вид.

Приятелката на Брад Пит пак дразни Анджелина, сприятели се с Дженифър Анистън

Приятелката на Брад Пит пак дразни Анджелина, сприятели се с Дженифър Анистън

Междувременно стана ясно, че Брад и Анджелина са на ръба на нервна криза. Съпрузите са на път да предизвикат истински апокалипсис заради децата. Повод за споровете помежду им е времето, което трябва да прекарат с децата си. А също и прекратяването на семейната терапия, която значително бе подобрила връзката им. Новата любовница на Брад също не помага за облекчаване на напрежението. Явно в момента бившите са в безизходица, а Никол не спира да налива масло в огъня.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар