Принц Арчи проговори! (Ето как нарича дядо си)

Гласувайте за статията

Принц Арчи проговори

Малкият принц Арчи вече говори и дори общува с дядо си по интернет. Това споделят приятели на принц Хари и Меган Маркъл в социалните мрежи. Херцозите на Съсекс наскоро са имали възможност да общуват с британското кралско семейство, а поводът за срещата определено е бил приятен. Рожденият ден на принц Хари. В емоционалната видео среща между баща и син, участие взел и малкият внук на принца на Уелс — Арчи Харисън. Малчуганът дори се обърнал към дядо си с „деди“, за негова най-голяма радост.

Дребосъкът живее в Америка и не вижда често дядо си. За сметка на това редовно общува с него по телефона или онлайн. Наскоро принц Хари и Меган купиха имение за 16 милиона в Санта Барбара и отпразнуваха рождения му ден в тесен семеен кръг. Принц Чарлз обаче споделил пред приятели, че е бил възхитен, когато малкият му внук го нарекъл „Па“, а след това и „деди“. И добавил „Меган изпече торта, а Хари духна свещите. Арчи успя да разсмее всички като опита също да ги издуха“, споделя още Чарлз.

Принц Хари е споделил, че семейството безкрайно му липсва, а обажданията са много „приятни“.

Интересно е, че той е имал емоционален разговор с и принц Уилям. Двамата братя прекарали близо час в онлайн видео среща, която била доста сърдечна, спрямо последните им разговори. Въпреки това близки от двореца са категорични, че ще мине доста време, преди да се помирят. И да прекарат Коледа заедно на една маса.

Малкият Арчи вече говори сн. You Tube

Малкият Арчи вече говори сн. You Tube

Междувременно принц Чарлз твърди, че е щастлив, тъй като може да общува с всичките си внуци. А от обкръжението му казват, че раздялата между синовете му се е оказала благотворна, особено за двамата братя. Последните имали нужда просто да се разделят, за да създадат свой живот. И в момента отново изграждат връзката помежду си. Но вече по-зряла и стабилна отпреди.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар