Димитър Рачков с личен шофьор

Гласувайте за статията

Димитър Рачков се води в трошка, но за сметка на това ползва услугите на личен шофьор

Димитър Рачков се бръкна цяло състояние за кола на любимата си. Той подари на 21-годишната Анита нов автомобил „Мини Купър”, който струва 80 000 лева. Любопитното в случая е, че той се вози в стар „Опел”, но не сяда зад волана му, а разчита на личен шофьор.

Подобно на Лили Иванова, комикът използва личния си шофьор и за свой прислуга. Примата първа въведе тази тенденция сред родните знаменитости.

Преди дни Рачков бе засечен на входа на Народния театър, дегизиран с тъмни слънчеви очила. На паркинга го чакаше стар опел, който някога вероятно е бил такси.

Комикът седна на предната дясна седалка и даде  разпореждания на шофьора. Той му нареди да кара към бул. „Стамболийски”.

Автомобуилът спря пред ресторант от веригата „KFC”, но Рачков не слезе от него. След като извади от джоба си банкнота от 20 лева, той я даде на шофьора и му обясни какво точно да купи, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Очевидно шофьорът спазва всички мерки против коронавируса, тъй като постави маска на лицето си преди влизане в заведението за бързо хранене.

Няколко минути по-късно той се върна с покупки. Опаковките ба пикантни пилешки крилца, царевица в масло и салата, ясно се открояваха в прозрачната торба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар