Щерката на Румен Радев остави всички без думи (ФОТО)

Гласувайте за статията

Към театъра президентската наследница се бе насочила още като ученичка в IX клас

Наследницата на държавния глава на Република България – Румен Радев, остави всички без думи.

На елегантна къса рокля и бели кецове заложи в първия си учебен ден в НАТФИЗ дъщерята на Румен Радев – Дарина.

Румен Радев

Към театъра президентската наследница се бе насочила още като ученичка в IX клас
Снимки: Ретро.бг

Още преди седмица стана ясно, че Дарина е приета в специалност „Актьорско майсторство за драматичен театър“. Това се случи, след като успешно успя да премине и през трите изпитни кръга. Тя бе с един от най-високите балове – 12, и се класира сред 10-те най-добри кандидат-студенти.

Към театъра президентската наследница се бе насочила още като ученичка в IX клас. Тогава тя се присъедини към училищната трупа на 35-о СЕУ, която носи името „Ле Страпонтен“. Там Дарина в продължение на 4 години играеше главни роли и взе участие в десетки театрални фестивали както у нас, така и в чужбина. Тя бе удостоена и с немалко награди.

Диалозите в представленията на училищната трупа се играеха на френски език, какъвто дъщерята на Румен Радев изучаваше в гимназията си.

Дъщерята на актрисата Лилия Маравиля – Паола, също е приета в НАТФИЗ. Нейният бал е малко по-нисък – 11. Със същия се класира и синът на журналиста Витомир Сaръиванов – Стефан.

Двама преподаватели поемат класовете по актьорско майсторство – известната режисьорка Маргарита Младенова и Пенко Господинов – един от асовете на Малък градски театър „Зад канала“, пише retro.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар