Кой се крие зад маската на зловещия Палячи?

Гласувайте за статията
„Маскираният певец 2“ продължава да забулва мистерии – за Палячи зрителите са раздвоени межу Мария Илиева и Люси Дяковска

Зловещият костюм на Палячи в „Маскираният певец 2“, под който се крие бившата панелистка в шоуто Мария Илиева, уплаши не само зрителите през малкия екран, но и панелистите в студиото в Горубляне – пише в. „Уикенд“.
„Той е винаги усмихнат и най много от всичко обича да радва хората. Бил е къде ли не и навсюкъде е раздавал усмивки. Той винаги се е впечатлявал от таланта, а любимата му дума е „да“. Може да я казва на най-различни езици“ – се каза в уликите за страховития Палячи.

Изпълнителката на „Всичко“ неведнъж бе в журито на музикалното шоу за млади таланти „Х Фактор“ , а от нейното „да“ зависеше съдбата на кандидатите за звездна слава. Мария Илиева обича да пътува и често изнася концерти в различни краища на света.

Палячи изпълни един от най-големите хитове на Лейди Гага – Bad Rоmance, а панелистите заподозряха, че под страшната маска се крият Люси Дяковска или Камелия Тодорова. Фолкпевицата Райна също не е за подценяване, тъй като според зрителите тя със сигурност участва в шоуто, но неясен остава засега костюмът й.
Съмненията за Поли Генова вече отпаднаха, тъй като тя първа в шоуто свали маската на Очите.

Палячи е най-страховитият образ в шоуто

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар