Хороскоп за 21 септември, понеделник – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни

Ще получите отговор, който очаквате от известно време и новината ще подобри настроението ви. Направете планове с близките си и излезте – имате нужда от забавления. Споделете им случилото се – те се интересуват от това, какво става около вас. Насладете се на приятната вечер.

Скорпион

Ако имате финансови затруднения, не се обръщайте към близките си за помощ. Скоро ще получите доход, затова засега трябва само да разпределите парите по-рационално и равномерно. Грижете се по-добре за здравето си. Ще получите интересно предложение. Приемете го.

Стрелец

Днес трябва да бъдете по-активни. Въпреки, че ще свършите много работа, резултатите няма да ви задоволят. Не пришпорвайте събитията, бъдете по-търпеливи и нещата ще случат, както бихте искали. Отделете време само за себе си и се отдайте на любите си занимания.

Козирог

Добре е да се придържате към това, което знаете. Заложете на рутината си и поемайте рискове. Искате да получите нещо, но днес не е най-подходящото време затова. Обърнете повече внимание на себе си. насладете се на хобито си и обмислете някои бъдещи планове.

Водолей

Добре е днес да се възползвате от всяка възможност, която получите. Не знаете къде ще ви отведе, но знаете, че със сигурност няма да съжалявате. Пуснете се по течението и се насладете на интересния ден. Предстои ви вълнуващо запознанство, което бързо ще прерасне в приятелство.

Риби

Днес трябва да се справите с всички ангажименти, които сте поели. Денят е благоприятен за сключване на договори и търговски сделки. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от съвета ви. Ще научите нещо, което ще ви шокира.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар