Д-р Ангел Енчев 3 пъти лягал под ножа

Гласувайте за статията
Пластичният хирург д-р Ангел Енчев са вталил с липосукция, рязал си и носа

На 50-годишна възраст д-р Ангел Енчев изглежда като на 35, но това не се дължи на природни дадености, нито на здравословен начин на живот или добри гени – пише в. „Уикенд“. Причината е в пластичните операции и корекциите, които си е правил. Преди дни той призна в национален ефир, че 3 пъти е лягал под ножа – отбелязва изданието.

Пластичният хирург на звездите май ще се окаже не по-малко суетен от своите клиенти. Д-р Енчев дори може да служи като реклама на своя занаят, защото не се притеснява да се възползва от възможностите за разкрасяване, които самият той предлага. Според гуруто на симетрията е съвсем нормално мъжете да се разкрасяват с помощта на скалпел и инжекции със същата интензивност, с която го правят и дамите. Самият той неведнъж е инжектирал в лицето си ботокс и хиалурон. Именно затова на 50 години кожата му изглежда гладка и опъната като на барабан.

В същото време се е вталявал с помощта на липосукция. В интервю пред Николаос Цитиридис бившият мъж на Теди Велинова без притеснения съобщи, че е изсмукал мазнините на корема си, както и двойната брадичка. Освен това, бил лягал и под ножа, за да коригира и носа си. Поне засега той не съобщава за други пластични операции по себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар