Силвена Роу все още не е виждала внучката си на живо

Желязната дама от "Мастършеф" Силвена Роу е станала баба преди месец и половина, но все още не е виждала на живо своето първородно внуче. Бебето е момиченце и е проплакало за първи път на 11-ти август. До ден днешен обаче звездната му родственица го познава единствено от снимките и клипчетата, които таткото й изпраща през интернет. Малката внучка на Силвена Роу носи интересното име Иззела. Тя живее във Великобритания заедно със своите родители, а щастливата баба поне засега остава в Дубай, за да държи под око своите два ресторанта в емирството. По информация на "Уикенд" топ кулинарката е била в Англия месец преди да се роди бебето. Това става ясно от нейни включвания на живо в социалните мрежи през юли, в които самата тя обяснява, че се е прибрала в Лондон. Явно обаче това нейно посещение на Острова е било последвано от завръщане в емирството и до днес звездата не е имала възможност да пътува обратно за Англия, за да се запознае на живо с новороденото си внуче. Засега следи развитието му само от разстояние.

Син

Според шеф Роу малката Иззела е наследила от баба си сините очи и добрия апетит. Всъщност очите на Силвена има и нейният син - таткото на детето, става ясно от снимки на младия мъж, които "Уикенд" откри. Той изключително много прилича на своята майка, наследявайки от нея и чертите на лицето, и високия й ръст, и силната й спортна фигура.

Снаха

"Уикенд" намери снимки и на снахата на Силвена Роу. Съдейки по фотосите, тя има връзка със сина й много отдавна, но двамата сключват брак едва преди две години. Малко след сватбата Силвена става част от журито на "Мастършеф", а в едно от интервютата си тогава споделя, че се надява да стане баба в близкото бъдеще. Тази реплика в онзи момент не прави впечатление на никого. Но явно синът и снахата на готвачката са я чули и са се заели да изпълнят това желание. [caption id="attachment_642409" align="aligncenter" width="300"]Силвена Роу все още не е виждала внучка си на живо сн. hotarena.net Силвена Роу все още не е виждала внучка си на живо сн. hotarena.net[/caption] Бебето е наследило не само очите, но и зодиакален знак на своята баба по бащина линия - Лъв. Това бе разказано от кулинарката в предаването на Би Ти Ви "120 минути" малко преди рестарта на "Мастършеф". Заради пандемията през пролетта бяха излъчени само половината епизоди от актуалния сезон на шоуто, а сега феновете очакват и другата половина.  Силвена Роу има двама синове. Засега обаче само единият е семеен, предават от hotarena.net.