Къде изчезна Димитър Рачков? (Вижте тук)

Къде изчезна Димитър Рачков? (Вижте тук)
3.57 (71.43%) 7 votes

Димитър Рачкое се крие под маската на Бебето?

Къде изчезна Димитър Рачков? Истински гръм от ясно небе предизвика Нова тв, когато буквално в последните часове преди старта на „Маскираният певец 2“ обяви, че любимата двойка водещи на България се разделя.

За първи път от години Васил Василев – Зуека не застана пред камерите в компанията на Димитър Рачков. До Зуека застана Герасим Георгиев – Геро. Телевизионните зрители вече дни наред се питат къде е Рачков. От шоуто дебело подчертават, че актьорът не е уволнен, а остава на работа в Нова телевизия. Но на каква позиция? Все още е рано да се каже.

Версии за отсъствието на Рачков

Най-популярната версия за актуалния ангажимент на Димитър Рачков в Нова е, че стои зад някоя от маските в „Маскираният певец 2“. Това е възможно най-логичното обяснение на неочакваното му отсъствие от шоуто, за което се разбра едва ден преди неговия старт. Веднага след като бе съобщено, че водещ вече ще е Геро, зрителите заподозряха, че Митко ще влезе в някои от образите на сцената.

Бебето

Огромна част от тях, както и двама от членовете на панела при първия жив ефир на шоуто решиха, че бившият водещ се крие в костюма на Бебето. Много от уликите във визитката на тази маска съвпадат с описанието на актьора. А именно – „глезено, сладко, понякога и леко недоволно, но любимо на малки и големи, затова често привлича вниманието на всички. Обича да го гледат, но и той обича да гледа“.

Краката на Бебето станаха обект на дълго обсъждане в предаването, пише „Уикенд“. Вестникът изрови от архива кадри на Димитър Рачков в една от многобройните му роли, в които се появява пред публика в чорапогащник, и ги сравни с долните крайници на Бебето. От снимките се вижда, че като че ли става въпрос за едни и същи крака. Височината на човека в костюма също съвпада с тази на Рачков. Но дали наистина това е той? Няма как да бъде сигурно, докато маската не падне.

Все пак е любопитно защо биха предпочели да крият зад маската най-голямата звезда в предаването си, като се предполага, че след като маската му падне, той просто ще спре да се появява в ефир? Подобен ход би бил логичен, ако актьорът се разкрие още в първите епизоди, а след това заеме място в панела или на сцената като водещ.

Има и друга теория за екранното отсъствие на звездата от Бургас. Според някои слухове той подготвя собствено вечерно шоу, което Нова телевизия ще излъчва на гърба на „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Това ще бъде неосъщественото „Вечерно шоу на Рачков“, което се обмисляше преди година като вариант за наследник на „Шоуто на Слави“ в Би Ти Ви.

Едва ли някой би се учудил, ако продуцентът Маги Халваджиян е предложил на Нова своята отхвърлена от Би Ти Ви идея за ежедневно предаване с лице Димитър Рачков, което да удари рейтинга на Цитиридис. Ако този слух се окаже истина, предаването най-вероятно ще тръгне след Нова година.

Турне

Междувременно Рачков, който в момента е една от най-загадъчните и най-обсъждани личности в родния ефир, възобнови представленията на „Забраненото шоу на Рачков“. Той тръгна на турне в страната. Любопитно съвпадение е, че една от изявите му в неговия роден град Бургас е точно в събота вечер, когато се излъчва „Маскираният певец“.

Както обаче е известно, участниците в шоуто се разделят на две групи. Всяка от тях има тв изяви през седмица. Възможно е точно в съботата, в която Рачков има представление в Бургас, групата на Бебето да е в почивка.

Къде изчезна Димитър Рачков? сн. YouTube

Къде изчезна Димитър Рачков? сн. YouTube

Във всеки случай от Нова са категорични, че не смятат да се разделят с актьора. Все още обаче било рано да разкрият как ще протекат занапред ангажиментите му в телевизията. Нищо чудно и двете теории за изчезването му от ефир да се окажат верни. А именно – той да се крие под маска в шоуто и едновременно с това да подготвя свое предаване за след Нова година.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар