Ирина Шейк нае мъж-бавачка (Няма да повярвате кой се грижи за Леа – Снимки)

Гласувайте за статията

Мъжът, на когото приписват афера с топ модела се грижи за дъщеря й когато мама е заета

Аферата на Ирина Шейк с търговеца на художествени предмети Вито Шнабел е обсъждана от феновете на руския топ модел от началото на тази пролет.

Новата двойка подхранва тези слухове само с нови съвместни изяви, но нито потвърждава, нито опровергава предположенията. Влюбените са била забелязвана няколко пъти в съвместни разходки и близо до къщата на собственика на галерията. Освен това руският супермодел твърди, че е запознала Вито с майка си Олга.

Леа на Ирина Шейк е оставена на грижите на батко Вито
Снимка: Легион медия

Друго важно познанство свидетелства за доверитето в тази връзка, а то е на  тригодишната Лея , дъщерята на Ирина Шейк и Брадли Купър. Момиченцето прекара вчера не с майка си или баща си, а,  както вероятно вече се досещате, с Вито Шнабел и съдейки по изражението и жестовете на хлапето, това не е първият път, когато то се радва на компанията на гаджето на майка си.

Леа няма нищо против да останв с гаджето на майка си
Снимка: Легион медия

Явно не за първи път малката принцеса е оставена на грижите на Вито Шнабел и двамата са си прекарали много весело. Леа отива заедно с него с голямо желание. А това се вижда от папарашките кадри в мрежата, предават от elle.ru.

Вито Шнабел ще се грижи за Леа
Снимка: Легион медия

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар