Росен Плевнелиев се оказа скрита лимонка

Гласувайте за статията

Той не се скъпи и е развързал кесията за доведената си дъщеря

Президентът Росен Плевнелиев (2012-2017) се оказа скрита лимонка.

Запознати издават, че Плевнелиев е доста щедър пастрок.

Макар че доведената му дъщеря Йоанна си има баща, с когото е в топли отношения, бившият държавен глава е поел изцяло издръжката на 9-годишното момиченце, пише „Уикенд“.

Росен Плевнелиев

Той не се скъпи и е развързал кесията за доведената си дъщеря

Както е известно, щерката на Деси Банова, е от връзката й с бизнесмена Ивайло Граховски. Двамата бяха сгодени, но така и не стигнаха до брак. Началото на връзката на бившата синоптичка Деси Банова и Росен Плевнелиев преди 3 години съвпаднала с тръгването на училище на Йонна за първи път.

Президентът, който е подсигурил най-доброто образование за синовете си Асен и Павел, настоявал Йоанна също да учи в частно училище. За разлика от доведените си братя, артистичното хлапе нямало никакъв интерес към точните науки. Поради тази причина го записали в едно от най-престижните езикови школа.

Росен Плевнелиев бил убеден, че там Йоанна ще получи най-качественото образование, затова щедро развързал кесията за годишната такса от 22 000 лв. С допълнителните занимания, храна и транспорт до училището, таксата набъбвала до 30 000 лв. годишно. Сумата не затруднява джоба на президента, имайки предвид, че се нарежда в топ 10 на най-богатите българи.

Училището на Йоанна му се връзва около 30 бона годишно

На 1 септември Йоанна прекрачила прага на училището, в което ще е в трети клас.
„Купихме нов комплект учебници за трети клас. Дъщеря ми ходи с униформа. Разбира се, купуваме по-голям размер. Държа на униформата и смятам, че това е някакъв вид дисциплина. По този начин децата се научават, че не трябва да парадират каква марка дрехи имат и от какво семейство са. За мен униформата е начин на възпитание. Скоро ми предстои ходене на родителска среща”, разкри Деси.

Цяло лято Плевнелиев и неговата съпруга № 3 прекарали на морето. Заедно с неговите двама сина Асен и Павел, нейната дъщеря Йоанна и общото им дете – почти 2-годишният Йоан. Семейството отмаряло и на родното Черноморие, и на гръцкия остров Халкидики.

В малкото курортно селище Уронуполи бившият държавен глава имаше замък от 1200 кв.м застроена площ и 7 декара двор. След развода си със съпруга №2 Юлияна Плевнелиева и преди брака си с Деси Банова, той предвидливо прехвърли тузарския имот в райското кътче на името на двамата си сина, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар