Иво Аръков срещна любовта

След като дълго време се луташе и търсеше любовта, Иво Аръков най-сетне е щастлив в личен план. Водещият на предаването "Мармалад" има нова приятелка, но не издава самоличността й. Според запознати тя също е от артистичните среди, ала не е толкова известна в публичното пространство. В последното си интервю за "Уикенд" актьорът загатна, че вече не е свободен, но по думите му връзката била още в начален етап. "Рано е да разказвам, но се появи жена като за мен", коментира Аръков. Хора от обкръжението на звездата твърдят, че с приятелката му посетили родното Черноморие това лято и изкарали незабравима почивка. Засега избягвали да афишират интимните си отношения, но било въпрос на време да се обявят като двойка. Връзката им започнала като неангажираща, но ставала все по-сериозна. Иво винаги се е радвал на интерес от страна на женски пол, но доскоро все още се луташе в личен план и търсеше подходящата за него.

Любовни несполуки

След много любовни несполуки, той си даде време за размисъл и се отдаде на случайни авантюри. Актьорът се притесняваше да се обвърже отново, за да не се разочарова за пореден път, но ето че любовта го изненадала. Най-публично обсъжданата връзка на актьора е тази с дъщерята на Христо Стоичков - Мика. Той споделя, че след нея го сполетяла още една голяма любов, ала и тя приключила безславно. С Мика пък запазили добри приятелски отношения и все още се чували няколко пъти в годината, за да си честитят рождени дни и други празници, пише "Уикенд". Преди да се залюби с щерката на Камата, Аръков имаше отношения с певицата Мария Илиева. Изпълнителката е с около десетина години по-възрастна от него. Но това не й попречило да се вмъкне в леглото му. Разделили се, защото палавата брюнетка с афинитет към по-млади момчета редовно кръшкала и накрая нервите на Иво не издържали.

Побой

Чаровникът се забърка и в кратка афера с колежката си Елен Колева, която за малко да се окаже фатална за него. Слуховете гласят, че именно тогавашният любовник на Елен - Александър Найденов-Майонезата, е поръчал побоя на Иво преди 6 години. Милионерът побеснял, когато научил, че Колева му изневерява и за отмъщение решил да съсипе актьора. Полицейското разследване обаче така и не доказа, че Найденов има пръст в нападението.

Труден период

Иво е споделял, че след побоя е преживял много труден период. През 2014-та година той бе удрян с метални прътове пред дома си, а извършителите на престъплението така и не бяха заловени. Аръков обаче иска да забрави за миналото и не търси възмездие на всяка цена. "По-добре да не знам кои са! Гледам напред и не мисля повече за отминали събития, които ми носят само негативни емоции!", категоричен е актьорът. С днешна дата той всячески избягва темата дори и пред приятели. Полицейското разследване прекратил по собствено желание. Още тогава криминалистите изтъкнаха, че вероятно става въпрос за престъпление от ревност. Но Аръков запази мълчание и предпочете да не коментира слуховете. "Непонятни за мен са мотивите на извършителите!", лаконичен бе потърпевшият. След нападението той изпадна в депресия, която се опита да превъзмогне с участието си в риалити шоуто "ВИП Брадър", но престоят му в Къщата не успя да го измъкне от дупката. Състоянието му се задълбочи дотолкова, че той реши да зареже всичко и да замине зад граница. "Не ми се работеше вече. Бях уморен, бях стигнал дъното. Хората станаха меркантилни, сцената изгуби своята стойност. Така реших да напусна България. Събрах малко дрехи в една раница и заминах. Пътувах из Европа, обикалях различни държави", разказа Аръков. Той финансира пътешествието с хонорара си от "ВИП Брадър". След цяла година, прекарана в странстване, Иво Аръков успя да си стъпи на краката и да възстанови душевния си мир. Той се завърна в София, където отново се отдаде на актьорксата професия. "Аз не мога да бъда друго освен актьор. Това е моето призвание. Каквито и разочарования да съм имал, сцената продължава да ме привлича. Телевизията също!", коментира звездата от предаването "Мармалад". [caption id="attachment_642378" align="aligncenter" width="300"]Иво Аръков крие новото си гадже сн. Фейсбук Иво Аръков крие новото си гадже сн. Фейсбук[/caption] Междувременно Аръков свали близо 30 килограма със строг режим на хранене и много спорт, а мускулите му се превърнаха в магнит за жените. "Бях 110 килограма, се га съм 80. Храня се правилно и тренирам редовно. Имам силна воля и много бързо стопих излишните тлъстини", хвали се той. Иво бързо оформил "плочки" на корема и даже водещата Венета Райков неотдавна сподели, че е имала мокри сънища с него, предават от hotarena.net.