Нещо страшно се случва с Аня Пенчева

Нещо страшно се случва с Аня Пенчева
1 (20%) 1 vote

Оказва се, че актрисата е много суеверна

Нещо страшно се случва с известната актриса Аня Пенчева.

Оказва се, че Пенчева изпитва огромен страх да играе с холограмата на Стефан Данаилов. Причината за това е, че тя е суеверна и холограмата я притеснявала, пише столична медия.

„Вярвам в тези неща. Още повече че с пророчицата Ванга много често се виждах и знам от нея, че съществува задгробен живот“, споделя Аня Пенчева.

Аня Пенчева

Оказва се, че актрисата е много суеверна

След кончината на Стефан Данаилов се спекулираше много около завещанието на именития актьор. А се оказа, че той имал само едно желание – постановката му с Аня Пенчева „Актрисата“ да продължи да се играе и след като си замине от този свят. Това вече е възможно благодарение на високите технологии, които ще направят от Ламбо холограма. Именно с нея Пенчева ще си партнира на сцената отвъд времето, пространството и природните закони.

„Не съм се отказал от тази идея и това ще се осъществи, ако всичко е наред, предвид пандемията. Предвиждаме премиерата да е за рождения ден на Стефан Данаилов – 9 декември, или за годишнината от кончината му – 27 ноември. Разбирам Аня, ние с нея се чуваме всеки ден, но участието й с холограмата не бива да я притеснява. Тя в момента пише книга за Стефан Данаилов, с което също по някакъв начин „възкресява“ определени случки и преживявания между тях двамата. А и като цяло с хора на изкуството, които не са живи“. Това сподели продуцентът Кирил Кирилов, автор на идеята за холограма на покойния легендарен актьор.

Доколкото го познават всички актьори, те са убедени, че захване ли се с нещо Кирилов, винаги се получава.
Самата Аня обаче според сценични работници не била много ентусиазирана, защото вярвала в отвъдното. Според нея по този начин може са извикат духа на покойния Стефан Данаилов. Че в тия работи няма наужким, Пенчева разбрала, докато снимала филма „Време разделно“.

Тя вярва, че има задгробен живот

Тогава по сценарий жените от селото трябвало да прокълнат героинята й Севда. Но бабите стоели като неми и не искали нищо да кажат, знаейки за силата на словото. Тогава една старица дала на Аня бучка захар, че да не я „хванат клетвите“. Оттогава актрисата вярва много в тези неща. Още повече че ходила при Ванга, която говорила пред нея с умрелите от семейството й.

„Не е страшно страшното, а неизвестното. Леля Ванга не приемаше хора, които се срамуват или не осъзнават грешките си. Аз нямаше от какво да се срамувам. Имах много сериозен здравословен проблем с главата и проф. Чирков ми уреди операция в Германия. Преди да замина, беше много горещо, отидох при Ванга и тя още от вратата ми се развика: „Къде си тръгнала?! Стой си тук, ти още деца ще раждаш!“. Впрочем тогава всичко ми се размина.

Ванга обичаше да ме вижда и да си говорим. Повече съм ходила заради проблеми на мои познати. Например често водех една приятелка, а Ванга я гонеше, не искаше да я приеме и казваше, че е лоша жена. Обаче аз не вярвах и трябваше да минат 10 години, за да разбера, че приятелката ми е точно такава. За мъже не съм я питала никога. Не съм се срамувала от никоя любов.

Единственото, от което съм се срамувала е, ако съм минала даден етап от живота си без любов. За мен това е страшно“, категорична е Аня, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар