Ненчо Балабанов: Претърпях големи загуби заради коронавируса! (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов открехна завесата около личния си живот

Ненчо Балабанов е сред любимите актьори на много българи. Той обаче не крие, че извънредната ситуация в страната, покрай коронавируса, се е отразила зле и на него, и е претърпял големи загуби. „Да, и аз, и всички други като мен. Имах насрочени дати за 25 представления.

Залите бяха напълно продадени и очаквах да зарадваме публиката в цяла България. Всичко това в един момент просто отпадна. Артистите понесохме голям удар. След като се разхлабиха противоепидемичните мерки, мнозина се страхуваха да се събират, дори ако са на безопасна дистанция. Тежка е за всички ситуацията, но има хора, които са по-сериозно пострадали от другите“, споделя Ненчо, пише „Уикенд“.

Той обаче е сигурен, че ако ситуацията с коронавируса се влоши и отново бъдат въведени ограничения, които пречат на работата му, ще издържи финансово. „С издържането ще се справя. Въпросът е как ще се чувстваме всички. Притеснявам се като цяло българите как ще минат през това изпитание.

За мен е важно всички около мен да бъдат щастливи и спокойни, да има как да се прехранват, да няма съкратени работни места. Надявам се да не се случи пак затваряне на държавата и дори съм оптимист в това отношение. Разбирам добре защо първия път бяха наложени ограниченията. За радост, свикнахме с мерките и не виждам причина сега отново да влизаме в извънредно положение“, казва още Ненчо за ситуацията с коронавируса в държавата.

Балабанов открехва и много леко завесата около личния си живот като споделя, че е щастлив. „Не искам да конкретизирам неща от личния си живот. Щастлив съм в личен план. Само така мога да отговоря на този въпрос“, казва Ненчо на въпроса има ли жена в живота му.

Ненчо Балабанов отказва да разкрие има ли жена до себе си сн. YouTube

Ненчо Балабанов отказва да разкрие има ли жена до себе си сн. YouTube

Той обаче не крие, че се е влюбвал много пъти, но брак е предлагал само веднъж в живота си. „Брак съм предлагал само веднъж. А съм се влюбвал доста пъти – започнах още в ранна детска възраст. Досега съм на 10-15 влюбвания“, откровено споделя Ненчо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар