Вирусоложката, избягала от Китай направи нови шокиращи разкрития за произхода на COVID-19

Гласувайте за статията

Сред доказателствата е доклад, изготвен от нея и още трима учени

Вирусоложката доктор Ли-Менг Ян, направи нови шокиращи разкрития за произхода на COVID-19.

През декември, тя трябвало да изследва клъстер от хора, заразени с нов вирус. Тя е учен от катедрата за обществено здраве на Университета в Хонконг, но тъй като е получила дипломите си в Китай и добре владее мандарин, е изпратена да изследва тази „странна пневмония“ в Ухан.

COVID-19

Сред доказателствата е и доклад, изготвен от нея и още трима учени

Там вирусоложката открива мащабна операция за прикриване на информация. Открива и това, в което всички се съмняват – че вирусът е бил създаден в лаборатория. В интервю за британската телевизия iTV, Ли-Менг Ян разказа как е била принудена да си мълчи. Същевременно е знаела, че трябва да предупреди хората за опасния вирус COVID-19.

За да разкаже това, което знае, тя напуснала Китай и избягала в САЩ, където живее на тайна локация.
„Вирусът идва от лаборатория. От лабораторията в Ухан, контролирана от китайското правителство“, категорично заяви Ли-Менг пред iTV. Тя допълни, че има доказателства за това, които съвсем скоро ще публикува, за да ги види целия свят.

Сред тях е и доклад, който тя и още трима учени от Хонконг, са изготвили за произхода на COVID-19. Тези трима учени, включително и доктор Ян, обаче са от групата „Rule of Law Society“, която е основана от бившия съветник по сигурността на Доналд Тръмп – Стивън Банън.

Научният свят си мълчи, защото работи заедно с Комунистическата партия в Китай

Докладът, който не е рецензиран, гласи:
„Теорията за естествения произход, макар и широко приета, няма съществена подкрепа. Алтернативната теория, че вирусът може да е дошъл от изследователска лаборатория, обаче е строго цензурирана в рецензирани научни списания“.

Учените твърдят, че имат достатъчно информация да потвърдят това, но докладът им не дава повече нова информация за COVID-19.

След това доктор Ли-Менг Ян се появи и пред „Fox News“, където отново заяви:
„Имам доказателства, които да ви покажат защо те могат да го направят, защо са го направили и как са го направили. Научният свят си мълчи, защото работи заедно с Комунистическата партия в Китай. Те не искат хората да знаят истината. Ето защо ме подлагат на репресии, искат да изчезна…“

Но почти никой не вярва на доктор Ян. Самият Хонконгски университет излезе със становище, в което твърди, че изявлението на д-р Ян не съответства на ключовите факти, нямат научна основа, а приличат повече на разпространяване на слухове.“

Дори сайтът на „Fox News“ качва интервюто с Ли-Менг Ян с предупреждението, че информацията в него е невярна. От своя страна Twitter и Facebook блокираха профилите на вирусоложката, в които имаше над 600 хил. последователи.

Политиката на социалните мрежи е просто да маркира постове, които разпространяват невярна информация, с предупреждение.
Но от социалните мрежи отказват да коментират пред „The Independent“ защо са прибягнали до по-сериозна стъпка ,пише blitz.bg, позовавайки се на информация на dnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар