Лоши новини за пострадалия Миро от „Фермата“

Гласувайте за статията

Състоянието му не е никак добро

Серията от инциденти във „Фермата“ накараха участниците буквално да треперят от притеснение.

Те се страхуват дали и с тях няма да се случи нещо в този напрегнат нов сезон на риалити формата.
Преди няколко дни Миро падна от покрива във „Фермата“ и си контузи тежко крака. Новините към момента за състоянието му, не са никак добри.

"Фермата"

Състоянието му не е никак добро

След обстойния лекарски преглед стана ясно, че пострадалият Мирослав има масивен оток. Освен това той е с тежко възпаление на мускулите и наранена става. Медиците са изтеглили от крака му три спринцовки с течност. Поставили са му и стабилизираща лонгета – гипсова шина, покрита с бинт.

Заради огромния болезнен оток, в момента не може да му бъде направен ядрено-магнитен резонанс. В следващите шест дни лекарите ще чакат подуването да спадне, за да извършат процедурата. Дотогава Миро ще остане на специален режим във „Фермата“. Той няма да натоварва крака си и ще получи имунитет от дуел.

Мирослав е третият участник във „Фермата“, който претърпя инцидент от началото на сезона. Преди него красивата състезателка по мотоциклетизъм Габриела скъса менискус. Гайдарят Стоян пък беше ударен от дървена талпа. А македонецът пострада, докато работеше върху скелето на полятата.

„Хързулнах се по покрива с резачката в ръце. За секунди реших, че е по-добре да падна на краката си, вместо по гръб или върху главата си“, разказа той.
При приземяването си Миро се контузи тежко – десният му крак посиня и се поду около глезена. На последния лайф бе видно как пострадалият стискаше зъби, куцукайки. В един момент вече сериозно го болеше и не можеше да ходи, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар