Сериозни неприятности застигнаха Слави Трифонов

Сериозни неприятности застигнаха Слави Трифонов
5 (100%) 1 vote

Шоуменът не е занимавал полицията със случилото се

Сериозни неприятности застигнаха шоумена Слави Трифонов.

Маскирани досущ като нинджи в черни маскировъчни дрехи крадци, са обрали софийския мезонет на Слави Трифонов. Имотът се намира на правителствения бул. „България“, издават съседи на Дългия.

Слави Трифонов

Шоуменът не е занимавал полицията със случилото се

Крими инцидентът се е състоял късно вечерта на 5 септември. Слави Трифонов не е бил в дома си във вечерта на обира. Негови съседи разказаха, че той не обитава жилището повече от година и половина. То дори е обявено за продан за сумата от близо 3,8 милиона лева.

Крадците са проникнали в апартамента на Слави Трифонов през входната врата на жилищната кооперация. Те са се възползвали от факта, че е бил първият от трите почивни дни покрай 6 септември и почти всички живущи в баровския блок са отсъствали.

Не е работил и ресторантът в съседство до кооперацията. От записи на охранителни камери в района става ясно, че крадците са трима. Техните лица обаче не могли да бъдат различени, тъй като били с маски на главите, твърдят съседите на Трифонов, пише „Уикенд“.

Самият Слави даже не е пристигнал лично, за да направи оглед на ограбеното жилище. След позвъняването от частния СОТ изпратил своя представителка от офиса на „Седем осми“. Все още не е изяснено как нинджите са успели да преодолеят СОТ-защитата и секретната брава на мезонета.

Те са тършували близо 20 минути в просторния апартамент на гологлавия шоумен. Апашите не са си тръгнали с голяма плячка – задигнали парфюми, скъпи дрехи, някои ценни вещи, но не и пари в брой и бижута.

Представител на СДВР коментира, че няма постъпила жалба за обир в дома на Слави Трифонов. Негови съседи също свидетелстват, че полиция не е била повикана. Предположенията им са, че Слави не е искал да вдига много шум и да попада по този начин в новините.

Трифонов се опасявал, че от МВР ще направят снимки на ограбения му апартамент и ще ги изтипосат в медиите, за да покажат в какъв лукс се шири новоизлюпения политик, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар