Любимата държанка на Васил Божков избяга с топ банкер в Монако

Гласувайте за статията
Манекенката Блага Митева обяви за продан апартамента си от Черепа в Лондон

Укриващият се в Дубай с 18 повдигнати обвинения хазартен бос Васил Божков бе изоставен от любимата си наложница – популярната не само у нас, но и по модните дефилета в Европа манекенка Блага Митева – пише в. „Уикенд“. Тази пролет стройната хубавица се е изнесла скоропостижно от Лондон и вече се носи на крилете на любовта с нов влиятелен и богат благодетел – отбелязва изданието.

Познати на Блага Митева споделят пред изданието, че манекенката се е установила да живее в най-скъпия град в Европа – в Монте Карло. Красавицата от Плевен обитава бляскав апартамент в близост до яхтеното пристанище „Еркюл“ и често може да бъде засечена да обикаля луксозните бутици на площада или да се припича на някой от частните плажове на княжество Монако.

Настоящият 5-звезден живот на Блага Митева не е подсигурен от Васил Божков, а от новия мъж до манекенката. Баровецът е родом от Швейцария и е сред началниците на могъща женевска банка. Топ банкерът е прехвърлил 50-те, но макар да е женен, е влюбен до уши в българската моделка. Близки до Блага разкриват, че финансистът от дълго време я ухажвал, преди да настъпи неговият час тази пролет.

След като офейка в Дубай, Васил Божков прекрати финансовите си издръжки на някои от младите си държанки, сред които и Блага Митева – отбелязва изданието.

Васил Божков спря издръжката на манекенката

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар