Синът на Мария Игнатова я теши след жълтите клюки

Малцина знаят, че едно от емблематичните лица от телевизионния екран у нас Мария Игнатова е завършила средното си образование в Додж сити, Канзас. След престоя си там блондинката заминава за Холандия. Преди време тя разказа, че привличането с камерата се е породило по време на първата й работа в кастинг агенция, където е работила като модел.

Завръщане

Върнала се в София без намерение да остава за дълго у нас. Тогава по неведоми пътища разбира, че във "Втори шанс" търсят водещи. Явява се на кастинг и започва работа. По-късно се мести в "Господари на ефира". Освен като модел, Мария може да се похвали с кариера на певица, която приключва след като издава три песни. Блондинката се е изявявала като водеща с Алекс Раева и в риалити формата "X Factor". От утре пък хубавицата ще се вихри като водеща на предаването "Папараци - ново 20", в ефира на Би Ти Ви, пише "Телеграф".

Любов

От известно време Мария Игнатова се носи на крилете на любовта. Причина за това е новият мъж в живота й - журналистът и интелектуалец Ивайло Цветков Нойзи. Много от вас го познават от 90-те години на миналия век, когато беше главен редактор на списание "Егоист". Мария и Нойзи за първи път се появиха заедно на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена, преди малко повече от месец. Така слуховете за връзката им станаха официален факт.

Опора

Игнатова разкрива, че една от най-големите опори в живота й е 13-годишният й син Виктор - плод на любовта й с бизнесмена Петко Димитров. "Синът ми вече е голямо момче, което дори ме успокоява при поредната публикация с лъжи от жълтите медии", хвали се Мария в телевизионно интервю. За сина си разкрива още, че срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото заляга над уроците. Двамата се разбират чудесно и тя никога не му е повишавала глас. [caption id="attachment_642316" align="aligncenter" width="291"]Мария Игнатова бори стреса в планината сн. hotarena.net Мария Игнатова бори стреса в планината сн. hotarena.net[/caption] Известна със страстта си към пътешествията, Игнатова не е пътувала никъде в последната година, а спасение от стреса търси в своята градина и планината, защото живее в къща на пет минути от гората, предават от hotarena.net.