Ето я бременната Николета Маданска (Вижте я с наедряло коремче – Снимки)

Ето я бременната Николета Маданска (Вижте я с наедряло коремче – Снимки)
1 (20%) 1 vote

Бременната журналистка все още крие коремчето си, но вече й личи, че чака бебе

Николета Маданска все още не признава, че е бременна, но опитите й да скрие бременното си коремче вече се оказват напълно неуспешни.

Половинката на шефа Венелин Петков не е споделила публично, че ще има бебе. Това обаче се вижда и с просто око от последните снимки на блондинката в социалната мрежа. Те са от празник на семейството й и от тях се вижда, че майката на Маданска е празнувала 50 годишен юбилей.

Николета Маданска сияе с бремено коремче
Снимка: Инстаграм

Спортната журналистка дълго време представяше спортните новини на екран. Но вече е минала зад кадър заради по-младата си колежка Нора Шопова. Която я смени.

От кадрите в Инстаграм се вижда още, че напоследък Николета предпочита да се снима само до кръста заради наедрелите си форми. Но понякога   рискува да се покаже и в цял ръст. А тези кадри разкриват, че не е далеч времето когато ще стане майка.

Бременната Николета Маданска
Снимка: Инстаграм

Говори се, че щастливото събитие ще е тази есен. Маданска се покри в началото на бременността си, което съвпадна с карантината заради пандемията от коронавирус. После пак се върна на екран като водеща на спортните новини, но за кратко . Сега те се представят от колегите й Валери Генов и Флорина Иванова, предават от hotnews.bg.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар