Не е за вярване: Ето какво си купи Светлана Гущерова от мола

Не е за вярване: Ето какво си купи Светлана Гущерова от мола
5 (100%) 1 vote

Не е за вярване с каква покупка от мола си тръгна Светлана Гущерова

Светлана Гущерова не спира с изненадите. Това, което направи в столичен мол, изненада всички, тъй като не е свързано с типичните женски глезотии. Половинката на Христиан Гущеров си тръгна с необичайна за нея покупка.

Преди дни тя и съпругът й се върнаха от дълга семейна почивка на родното Черноморие. След дългото отсъствие, Светлана реши да си напазарува и се отправи към един от големите молове в столицата. Интересното в случая е, че поводът за посещението й в търговския център се оказа покупката на бизнес литература.

Дегизирана с огромна лятна шапка и слънчеви очила, Гущерова обиколи с интерес щандовете на книжарницата в един от големите молове, намиращи се в близост до квартал „Бояна“. Бившата плеймейтка си тръгна от там с актуални книжни попадения, пише „Hotnews“.

Як младеж, който неотлъчно бе до нея, се грижеше за сигурността й, докато пазарува. Дори за миг той не се отдели от нея.

Едно от заглавията, на което Светлана Гущерова се спря, е свързано с десетте Божи заповеди в рекламата. Гущерова си избра и наръчник по инфлуенсър маркетинг за собственици на бизнес.

По всичко личи по време на втората си бременност бившата плеймейтка няма да скучае. Тя ще използва времето си пълноценно, обогатявайки се с бизнес литературата за усъвършенстване бизнес уменията за ръководене на бранда й за пижами, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар