Ваня Костова се сдобри със снаха си (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Ваня Костова и бившата й снаха сложиха край на споровете за малката Ванеса

Ваня Костова се е помирила с бившата си снаха Стефания Цветкова. Цяла година двете жени воюваха жестоко помежду си, а ябълката на раздора бе единствената внучка на певицата. Изпълнителката на „За старата любов“ била всеотдайна майка и баба, но с много инатлив нрав и обсебващ характер.

Синът на естрадната звезда Ваня – Боян, и майката на 8-годишната им дъщеря Ванеса, бяха в тежка битка за родителските права над общото им дете. Единственият наследник на 63-годишната певица и бившата му съпруга Стефания, с която бяха заедно 8 години, водеха война за невръстното момиченце.

Страстите в семейството вече са утихнали, а баща и дъщеря често можели да бъдат забелязани да прекарват времето си заедно по паркове и градинки. Боян можел да вижда Ванеса винаги, когато пожелае и често я водел вкъщи, при баба й Ваня.

Скандали

Доскоро всеки един от родителите искаше да поеме грижата за него и претендираше пред магистратите, че има по-добри условия от другия. Покрай скандалите между тях в епицентъра на бурята попадна директорката на Националното музикално училище „Любомир Пипков“ – Столина Добрева. Ваня Костова неколкократно ходила в кабинета й с молба да смени преподавателите на малката Ванеса и дори настоявала да бъде преместена в друга паралелка.

Синът й Боян пък се появи по Нова тв в репортаж пред сградата на училището и порица директорката, че не се съобразявала с неговите желания и тези на майка му. „Става въпрос за тежка семейна ситуация, в която двамата родители не могат да се обединят около това, какво искат за детето си“, обясни тогава в ефир Столина Добрева. Тя допълни, че най-накрая е било удовлетворено желанието на Ваня Костова да бъде сменен преподавателят по солфеж на детето.

Музикално образование

Бившата снаха на певицата също има музикално образование. Красивата брюнетка е завършила Музикалната академия „Панчо Владигеров“, а след това и НАТФИЗ. Известно време се подвизавала като водеща в телевизия СКАТ.

Колеги на естрадната звезда разкриват, че тя всъщност е доста чепата и двете със снаха й трудно са се погаждали. Костова обаче се защитава всеки път от нападките, че е зла свекърва, с аргумента, че бившата й снаха е кръстила детето си на нея. Ако двете не се разбирали, тя едва ли щяла да направи този избор.

Властната Ваня командорела сина си и снаха си Стефания, които не смеели да й противоречат. Неслучайно младите живеели в жилище, близко до това на Ваня, на съседен етаж. Под претекст, че иска да помага в грижите за малката си внучка Ванеса, певицата често ги инспектирала и следяла изкъсо семейния живот на сина си.

Обсебване

Дълги години в музикалните среди се шушукаше, че Ваня изцяло е обсебила наследника си и му пречи да се задоми. Преди да срещне Стефания, Боян имал само една сериозна приятелка – македонката Мелина, и това давало повод за най-различни слухове.

„Истината е, че той мене ме командори, а не за него. Все аз му вървя по гайдата. Майка ми така казваше: „Ще го слушаш, защото той е по-умен от тебе!“. И аз, какво да правя, слушам го, а най-накрая излиза, че не той, а аз съм била авторитарната“, брани се певицата, пише „Уикенд“.

Макар че е наследил гласа и таланта на майка си, под нейния натиск Боян завършил медицина. Запознал се със съпругата си Стефания съвсем случайно. Връзката им се развила скорострелно и един ден певицата разбрала, че трябва да стяга сватба едновременно с новината, че ще става баба.

Ваня Костова се сдобри със снаха си сн. YouTube

Ваня Костова се сдобри със снаха си сн. YouTube

Така Боян поставил майка си пред свършен факт. Появата на Ванеса за кратко скрепила отношенията между снаха и свекърва. Покрай развода на Боян и двете били в сложни отношения, но най-накрая успели да изгладят разногласията в името на малката Ванеса.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар