Съпругата на Ким Чен Ун с по-сложен етикет и от Кейт Мидълтън

Съпругата на Ким Чен Ун спазва по-сложен етикет и от кралското семейство на Англия. Ри Сол Джу е една от най-големите загадки в Северна Корея, а животът й често е поставян под прожекторите, наравно с този на Ким Чен Ун. Но да бъдеш първа дама в Северна Корея е по-голямо предизвикателство, дори от това да си английска принцеса. И едва ли Меган Маркъл би се оплаквала тогава от кралския протокол и вниманието, ако трябваше да се сблъска със същите предизвикателства.

1. Ри Сол Джу няма право да разкрие името си

Първата дама на страната не може да разкрие истинското си име. След сватбата с Ким Чен Ун тя носи ново име, в което е включено и името на майка му. Смята се също така, че е дъщеря на висш военен и музикантка. Има успешна кариера като певица, но след като Ким я забелязва, бива принудена да слезе от сцената и да прекрати дори контактите със семейството и родителите си.

2. Първата дама на Северна Корея не може да работи

Обичайно първите дами на всички страни работят по различни благотворителни проекти и инициативи. Но не и Ри. Тя е принудена да живее в почти пълна изолация, без право да развива собствена дейност или да организира благотворителни инициативи. С две думи — тя трябва да си стои у дома и да гледа децата, съобщават от онлайн видео канала - BE AMAZED.

3. При всяка бременност изчезва от прожекторите за година и половина

Ри я няма? Най-вероятно е бременна. Смята се, че до момента е родила три деца на съпруга си — две дъщери и син. При първите признаци на бременност, бъдещата майка се отстранява от официалните срещи и не може да бъде снимана докато не се възстанови напълно от раждането. И в никакъв случай докато е бременна.

4. Няма право на развод

Ким може да възстанови своя отряд за удоволствия, но съпругата му няма право да иска развод. Дори за такова нещо. Ако случайно се оплаче от този факт, вероятно ще бъде изпратена в изолация.

5. Хората, които имат право да говорят с нея и да я гледат в очите се броят на пръсти

Искате да говорите с първата дама? Трябва да сте много доверен на Ким, за да ви позволи дори да я погледнете в очите. Протоколът забранява общуването с нея, освен при изключителни обстоятелства. [caption id="attachment_642272" align="aligncenter" width="300"]Съпругата на Ким Чен Ун с по-сложен протокол и от кралския двор на Англия сн. You Tube Съпругата на Ким Чен Ун с по-сложен протокол и от кралския двор на Англия сн. You Tube[/caption]

6. Модна икона, но без право да блести като звезда

Ри Сол Джу е истинска модна икона в родината си. Носи тоалети на Шанел, чанти на Диор и в редки случаи има право да облече и Живанши. Модните марки са част от задължителния й гардероб, но стилът й е строго определен. Може да се води от стила на Джаки Кенеди, но няма право да подражава на Меган Маркъл или Грейс Кели.