Емилия: Аз съм горда, че съм попфолк певица! (Вижте какво разкри)

Емилия: Аз съм горда, че съм попфолк певица! (Вижте какво разкри)
5 (100%) 1 vote

Емилия е благодарна на съпруга си, че й е дал кураж да пее на други езици

Емилия се чувства горда, че е попфолк певица. Тя дължи успеха на международните си хитове със свои колеги „Адреналинът“ и „Джале“ на съпруга си Жорж Башур. Това призна самата Емилия във видео, което сподели в социалната мрежа.

Блондинката изтъкна, че се е насочила към чуждестранния пазар с подкрепата и мотивацията на мъжа си. Милионерът Жорж Башур я окуражил, че ще се справи блестящо и Емилия била окрилена да пробва с изпълняването не само на различен стил музика, но и на испански, и на английски език.

„Благодарна съм на съпруга ми, че повярва в мен и ме убеди, даде ми куража, че мога да пея и на други езици и мога да изпълнявам по-различен стил музика. Въпреки че с него изобщо никога не сме искали да бягаме от фолка. Напротив, аз съм горда, че съм попфолк певица и такава ще си остана.

Винаги искам да намирам във всяка една хубава песен попфолка и ще продължавам в същата посока – във всяка една песен, направена оттук нататък от мен, ще търся хубавата мелодия“, отсича Емилия.

Тя е горда, че хитът „Джале“, който направи с колегите си Dodo, Jay Maly и румънския композитор и изпълнител Кости, е в репертоара й. Емилия издаде, че й предстоят много колаборации и песни с чуждестранни изпълнители. Певицата се допита до почитателите си дали да се насочи към хитове на испански, английски, или да заложи на българския език.Съвсем очаквано последва вълна от коментари.

Нови проекти

В отговорите си Емилия зарадва феновете, които очакват нов попфолк хит или народна песен, че съвсем скоро ще представи такива, пише „Уикенд“. Готова е и балада, която „чака реда си“, допълни тя.

Емилия е горда с професията си на попфолк певица сн. Инстаграм

Емилия е горда с професията си на попфолк певица сн. Инстаграм

Емилия е категорична, че няма да напуска „Пайнер“. Тя няма да се разделя и с попфолка. „Не, никога! Музиката е моята душа!“, сподели блондинката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар