Мегз натопила любовника си Рончев за наркотрафик

Мегз натопила любовника си Рончев за наркотрафик
3 (60%) 1 vote
Мегз информирала службите в Турция, че ексгоденикът й прекарва дрога с камиони

Самосъздалата се дизайнерка Миглена Каканашева-Мегз стои зад ареста на бившия си годеник Румен Рончев, който бе закопчан при полицейска акция в Турция на 5 септември и обвинен като бос на канал за трафик на дрога – пише в. „Уикенд“.

Срещу Рончев са повдигнати тежки обвинения, след като в негов камион ченгетата отриха 28 кила марихуана в района на Одрин. Бизнесменът от Пловдив лежи в арест в Турция заедно с шофьора на камиона и е застрашен от присъда от 15 години затвор, каквото се дава в южната ни съседка за трафик на наркотици – отбелязва изданието.

Близки до Рончев разкриват пред изданието, че арестуваният транспортен бос е натопен за наркодейността си от доскорошната си възлюбена Миглена, с която се раздели само преди няколко месеца. Дизайнерката от Раковски била наясно с тайния бизнес на вече бившия си годеник и му устроила грандиозно отмъщение в Турция.

„Мегз има солидни контакти сред турските митничари и полицаи, тъй като от години вкарва конфекция от южната ни съседка. Новият интимен приятел на Каканашева е турчин, а неговият баща е полицейски инспектор. Заради това и Румен е закопчан в Турция, като е бил примамен от ченгетата да се яви на място при тях“ – разкриват запознати с аферата.
„Зад акцията в Турция стои Мегз, която се е зарекла да съсипе Рончев и да сложи ръка върху транспортния му бизнес“ – твърди източник на изданието.

Мегз се е зарекла да съсипе Рончев

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар