Бурак Йозчивит и Фахрие Евджен на крачка от окончателна раздяла (Какво ги докара до ръба на развода?)

Гласувайте за статията

Най-красивата турска двойка минава през ада

Бурак Йозчивит, по когото жените не спират да въздишат и който спечели женската половина с ролята си на Бали бей в историческата поредица „Великолепният век” се развежда с половинката си Фахрие Евджен.

Според турските медии двойката не е могла да преодолее разногласията, твърди се, че Фахрие е изпаднала в депресия след смъртта на баща си, който дълго време страдаше от рак на стомаха.

Въпреки че Бурак се грижеше за сина си Каран заради депресията на майка му, тя не послуша съвета му и отказа да се обърне към психолог. Оказва се, че най-големият проблем е отглеждането на сина им. Двамата родители имат сериозни разногласия относно възпитанието на хлапето и често споровете им преминават в скандали.

Ще успее ли най-красивата турска двойка да спаси брака си, или романтичната им приказка ще свърши?
Снимка: Инстаграм

Депресията промени Неджля от „Листопад“ и нейното настроение, което в повечето случаи е лошо е непоносимо и изнервя семейната обстановка.

Актьорът вече нямаше сили и търпение да се бори с честите пристъпи на потиснатост на съпругата си, както и с разногласията относно възпитанието на детето, затова той реши да поиска развод.

Фахрие обаче искал на всяка цена да спаси брака, дори решила да направи почивка в кариерата си и да се посвети единствено  на семейството си, предават от vecer.mk.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар