Ева Веселинова разкри кой е любовникът й

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че щастието не обича показността

От известно време насам личният живот на Ева Веселинова представлява огромен интерес за медиите.

Още повече пък за тайното й гадже, което упорито се крие от светлините на прожекторите.
Ева Веселинова не говори за любимия си, което засили още повече слуховете за връзка с женен продуцент. Припомняме, че именно такова твърдение лансираха някои медии.

Ева Веселинова

Тя е категорична, че щастието не обича показността

Най-накрая блондинката реши да признае истината и да шокира последователите си.
Ева Веселинова, която бе изхвърлена от панела на Гала, реши да задържи медийния интерес върху себе. Освен това тя успя да натрие носа на тв водещата, с която са в обтегнати отношения още от самото начало.

„Днес отдаваме почит на добродетелите, които ни крепят – вярата, надеждата, любовта и мъдростта. Но нека поговорим за любовта…“, написа вчера Ева в Инстаграм
И допълва: „Вече две години вървим ръка за ръка. Две години, през които медиите изписаха какви ли не лъжи по мой адрес. Но аз мълчах и пазих любовта ни!

„Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно“, твърди Ева

Защото щастието обича тишината, а не гръмките думи и показността. Щастието обича да е необезпокоявано и неопетнено. Живеем в много показен свят, но щастието е нещо различно. Когато си истински щастлив, ти просто се отдаваш и искаш да запазиш щастието в себе си – далеч от хорската злоба и вечните съдници, които дебнат зад всеки ъгъл. Нямаш нужда да споделяш с всички и да си правиш реклама. Щастието се споделя и изживява само с най-близките хора“.

„Така и беше през тези години. През цялото време всички питаха дали имам човек до себе си. Ето, сега знаете! Имам човек до себе си! Млад, красив, добър, любящ, всеотдаен и целеустремен. Това е всичко, от което имам нужда. Не е женен продуцент, не е богаташ, нямам и „тайнствен благодетел“, не е и „нов любовник, с когото разпусках по гръцките острови това лято“, както пише навсякъде.

Съжалявам, ако съм ви разочаровала, но аз съм много далеч от този образ, който жълтите медии толкова дълго време ми градят. Знам, че много от вас са повярвали в него, но честно да ви кажа – не ми пука! Ние сме си щастливи и сме добре, въпреки всички измислици, които се сипят по мой адрес. И не съм го крила никога! Най-близките ни приятели винаги са знаели, а в един нормален човешки живот, тази споделеност е напълно достатъчна“, допълва Веселинова, пише show.blitz.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ева Веселинова разкри кой е любовникът й”

  1. Люба

    сеп. 23. 2020

    Ева не е нужно да даваш информация за живота си.Говори малко и не се обяснявай,защото губиш уважение!

Добавете коментар