Страшни разкрития за принцеса Даяна видяха бял свят

Гласувайте за статията

Принцесата на Уелс щяла да разобличи опасни търговци на оръжия

Екстрасенсът, приятелка и доверено лице на принцеса Даяна разкри пред целия свят последните й думи, изречени малко преди трагичната й кончина в Париж през 1997 година, пише „Daily Star“.

По думите й, Лейди Ди й е оставила съобщение на телефонния секретар малко преди катастрофата. Даяна Симон Симънс твърди, че в него принцесата е признала, че я мъчи нарастваща параноя.

Даяна

Принцесата на Уелс щяла да разобличи опасни търговци на оръжия

На телефонния секретар на приятелката си, принцеса Даяна е оставила над 10 съобщения. Екстрасенската обаче реши да разкрие съдържанието само на две от тях. Тя се страхувала да разкрие останалите, защото е убедена, че смъртта на принцесата не е в резултат на инцидент и е била инсценирана.

И на двата записа, които виждат бял свят за първи път след катастрофата, с приглушен глас Даяна казва: „Имам да ти разказвам толкова много“ и я моли да й се обади.
59-годишната Симънс казва още, че в деня на преждевременната си смърт, Даяна е смятала да разобличи „опасни международни търговци на оръжие“.

Лейди Ди искала да замине за Щатите

Тя е искала да замине за САЩ, за да избяга от публичното внимание, и да купи дома на актрисата Джули Андрюс в Лос Анджелис.
От думите на екстрасенската става ясно още, че принцеса Даяна не е била влюбена в бизнесмена Доди ал Файед, а в сърдечния хирург д-р Хаснат Хан. Именно с него кроила планове да се събере.

Симон Симънс твърди още, че принцеса Даяна й е разкрила най-големите си интимни тайни, включително омразата й да прави любов с мъже с космати гърбове.
„Даяна разговаряше с мен с часове по телефона“, признава Симънс.

„Споделям две съобщения, които тя ми остави преди смъртта си на телефонния секретар. Надявам се, че почитателите й ще намерят утеха в гласа й в тези трудни времена на коронавирус, Брекзит и сътресения в кралското семейство“, споделя тя.

Симон предполага, че ако принцесата на народа беше жива, „щеше да донесе светлината, която винаги е била около нея, в тези тъмни дни“, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар